Friday, July 20, 2007

mom-to-be

syukur alhamdullilah...
frenz esp speed, lizz, kak pah n semua bergelar ibu.. insyallah aku akan join kelab korang pasni.. sham lak akan join husband2 korang.. perlukan yuran ker? heheh.. utk info korang, aku pregnant 8 mggu.. sajek nk bagitau.. kalau ada tips yang berguna tu kongsi2 la ngn aku nie.. esp kak pah yg tgh pregnant jgk tuh..
aku g kat babycenter.com n dptkan gmbr for 8 weeks of pregnancy... aku akan dpt this update everyweek thru email.. sukanyer.. aku g klinik beberapa mggu lepas, doktor kata tak payah scan lagi.. tak nampak apa lg, dlm bulan ke 3 bole la scan.. aku pn sebenarnya tak sabar nk scan, coz anne (tnbr) kata dia dulu sebulan pn dh scan..
kawan2, doakan kesihatan aku & baby nie...

13 comments:

Me : Nurul Aida Haji Abdul Ghani said...

Emy, congrats.. ckp nak tunggu aku!!

ixora said...

Emy, congrats tooo.....patut la cepat letih rupanya ada isi. Mc Da kita bila lagi nak join club Mum n Pa...

Kak Yus Sunderland said...

Hey Emy,
congratulations to both you and Sham. I bet it will be a life changing experience.

Emy said...

TQ kak yus...

Anonymous said...

Hi...congrats Emy...

Emy said...

sapa lak nie??

Me : Nurul Aida Haji Abdul Ghani said...

amboi mama emy, aku n nana wish ko congrats pun ko tak ckp tx tau.. kecik ati kami!! :(

Emy said...

nana tak ckp apa2 pn.. ala ko jek yg tak dengar.. aku ckp dlm ati la.. TERIMA KASIH...

ixora is nana said...

emy, aku cakap congrats la...tue yg IXORA said tu....( bukan aku ke )Ko ni, tak perasan ke....ala...

Emy said...

aku tau la nana.. ixora tu sapa.. speed jek tak tau.. dia baru tanya td... ko tukar nama apa pn aku tau.. heheheh...

ixora said...

Kirim salam sama Speed...

aiDieNa said...

congrats Emy.. welkam to da club.. aku tinggal 3 bulan lagi.. semoga cekal dan tabah menghadapi alam mengandung nie.. aku dpt tau pon dari Mimie.. aritu terserempak dia kat LRT Sri Petaling.. borak japs.. terkezutt aku.. murah rezeki.. buat pengetahuan sumer.. aku mmg terpakser menyepi sbb internet kat office dah kena block sepenuhnyer ngan org yg tak bleh tgk aku senang... nenanti biler ada masa aku pinjam pc org kat opis nie.. or aku gie cc ler update news utk u all.... daaaaa... windu nak bacer blog kowang... :(( :(( waaaaaaaaaa.......

Emy said...

thx kak pah, mimi ada call ms dia jmpa ko dlm LRT tu.. heran gak lama tak on ym.. nk gak borak2 ngn org berpengalaman nie.. ko pn sama, take care.. girl jgk ke kali nie..