Tuesday, August 21, 2007

sana sini...

20.8.07



aku EL.. letih sgt2.. tak larat nk bangun.. rehat2 smpi ptg pastu g midvalley ngn sham n adik.. tgk cite Ratatouille.. best citer nie, sapa tak tgk lagi cepat2 g tgk.. mlm tu balik lmbt.. nasib senang nk bgn pagi td, bole ler aku g keje.. sham stay kat umah.. jd suami mithali.. hehehhe... cuti sekolah kan.. tp rabu ni dh nk balik, ada PTK.. takpe dh lebih kurang 3 mggu ngn dia kat sini..


19.8.07


hari ahad.. ada 2 wedding aku pegi, mula2 g wed sheno kt puchong.. ms aku smpi tu, takde sapa pn geng2 aku, aku pn makan dulu la ngn sham.. speed n lizz otw ms tu.. sempat gak aku jmpa che an & ayu @ ayu tetek, oppss lupa, kak ina TNB pn aku jmpa, lama tak jmpa dia, last sekali masa zaman main gamelan kat TNB dulu... tak sangka jmpa dia kat wed shenonoks tu.. aku tak tggu lama, jmpa sheno kejap kat bilik dia, tgh make up2 masa tu n aku balik.. jmpa speed n liz kat simpang jek..



pjln diteruskan ke seremban.. ada wed rosman (kawan sham) kat penjara seremban laks.. g sana hujan lebat, yg bestnyer, semua org kenal kat situ, yea la org2 lama kat penjara pudu dulu.. sham la kenal ramai org, aku mcm biasa dh lupa.. aku dok ngn adik aku je la, mak & abah pn ada ms tu, tp dh nk balik.. mama & abah pn baru smpi masa tuh..

blik kenduri kitaorang g jusco seremban 2 lepak 1 family.. ngn baju batik bagai!! sham siap main bowling lg.. ni aksi candid.. gmbr tuuuuttttt....


ni hah pasukan bj batik biru!!!

18.8.07

sabtu... takde buat apa2.. tengahari g umah izat & anne... lepak n makan.. pastu g shopping barang kat giant nilai.. mlm tu kami picnic kat putrajaya smbil tgk bunga api.. thx to mc da, tanpa ko aku hilang arah mlm tuh.. putrajaya jam giler.. nk masuk jln ke masjid tu.. last2 aku lalu blkh POJ utk ke PICC.. n lepak bentang tikar kat depan Kementerian Asas Tani.. ramai time tu, semua bawak bekal.. got some pic, tp guna hp jek, camera aku tertinggal dlm keta kelisa. cantik tul mlm tu, maybe next week nk g lagi, yg pasti jam giler..


14.8.07 - 17.8.07

sham ada meeting kat JB.. no activity...

6.8.07 - 10.8.07

ikut sham stay kat shah alam ms dia kursus...

2 comments:

deidaa said...

Uih sape main boling tu?
Gile tinggi dia baling.. ahaks!

Emy said...

mana ada tinggi bola tuh? bole hijau tu aku tgk elok jek atas lantai! bola tingi tu gambar la... ko sajek nk kutuk laki aku main bowling.. huhuhu.. tau la ko pemain bowling harapan! oit, seme bila balik sini, apsal semua diam.. nk mau jmpa ker?