Monday, October 29, 2007

aku masih kat sini...

mlm ni ada public speaking.. tp turn aku rabu ni jam 10.30 pagi.. so mlm ni dengar org lain je la, semua dok bincang psl perintah am.. aku dpt perintah am bab F berkenaan dengan perubatan... merasa la aku jadi doktor dok terangkan psl bayaran wad rabu nie.. p/point dh siap.. tggu nk present jek... skg ni mmg tak rs apa tp tggu la rabu.. uhukss...

mcm mn la mereka2 yg selalu brcakap kt depan tu kan.. selamba, yakin jek.. hrp aku bole!! coz aku ingt lagi pesan lecturer aku dulu!! chaiyok!! chaiyok!!

mlm ni pas class mesti aku terus lena, tiap2 mlm mcm tu, sepanjang aku kat sini.. penat sgt, pg lak mesti aku terjaga kul 5.45am, silap leh ckp dlm hati. "mana ustaz ni tak azan lg"... coz sini ada sorang yg dilantik jd ustaz..

pg td kul 5 pagi, kaki aku mcm kekejangan jek.. sakit giler.. nk nangis pn ada, sakit sgt.. smpi skg ni terasa sakit bila nk turun tangga,.. betis belah kiri aku! sapa nk urut!! tukang urut plssss...

lg 10 minit class nk mula.. aku nk masuk class.. ada masa aku update lagi...

1 comment:

deidaa said...

Eh.. ko futher studi lg ek emy?
Aku xtau pon?
Ko amik course ape? huhuh!