Tuesday, December 4, 2007

my baby

semlm aku MC, g check up kat semenyih then tghari tu g panel nk buat ultrasound baby... nakal tul la anak ibu nie.. time ibu & ayah nk tgk la dia berpusing2 dlm perut.. ni pn doktor print gmbr kepala dia jek.. doktor tu pn satu, tak mahir sgt guna mesin scan tu, takpe la, nti aku nk scan kt pusat kesihatan ler.. lg senang rasanyer..

tp mmg memenatkan la semlm, balik dr klinik semenyih g panel kat bangi, pastu g alamanda lunch ngn mama sham kat secret recipe.. pastu jalan2 la satu alamanda tu, shopping2 brg baby skit2 kat parkson, pastu belanja sham beli spec Ray Ban utk birthday present.. belated la tuh coz nk cari masa g beli tu takde.. dia happy dgn spec baru, aku pn happy tgk dia happy..

ni dh kul brapa ek.. 11.30 am.. tggu sham abis buat scaling gigi kat klinik bawah.. g lunch ke tak arinie ek?

Lilypie Expecting a baby Ticker
DaisypathNext Anniversary Ticker

1 comment:

deidaa said...

Aik.. ko tak keje ke smlm?