Saturday, June 21, 2008

time ni aku berada ni lab kt Fakulti Pengurusan & Teknologi Pejabat UiTM... ada class shorthand,... arrrgghhh tensi mak! pening jmpa balik ulat2 & cacing kerawit nie.. kt sebelah aku speed, kitaorng selalu tiru2.. mcm zaman dulu2.. teringat dolu2 tp hakikatnya dh jadi mak org dh kami.. korang, kelmarin masa class kt menara aku n speed jmpa en. annurizal!! dia dh botak n berisi skit.. mesti korang ingt lg kan time dia gaduh ngn gf, kita yg dlm class ni la jd mangsa! menyampah tul.. yg bestnyer dia ingt nama penuh aku!! heheheh.. budak baik kan? speed pn dia ingt..

hari ni class satu hari, esok ada exam,.. kalau lulus dpt la elaun tuh.. hrp lulus la, mlm td kul 3 pagi aku buat shorthand nie, dlm samar2 lampu tido, tiba2 arieana terjaga nk menyusu.. mmmm.. aku sumbatkan jgk susu kt dia, tp dia tak mo tido.. terpaksa la aku baring sekali ngn dia sampai dia tido.. pastu aku smbg balik, kejap jek coz rasa ngantok sgt2.. kul 6.30 pagi bangun n buat homework lg, gigihkan subuh2 buat shorthand, zaman belajar dulu takde la mcm nie...

td b4 masuk class lepak2 kt luar lab smbil buat latihan shortform, aku ckp kat lizz, kalau zaman belajar dulu nie takde la rajin mcm nie, dari buat drilling baik bertenet ngn boifren kan? hehehe kat taman tenet @ taman astakona!! esp mc da la, dia suka tenet ngn loteng kt depan library.. hahahah...

aku pn tenet gak, tp hari rabu jek time brassband.. hehehehhe... speed pn tenet, tp jauh2 la kan, high class skit coz dia tak berboifrenkan budak uitm, sapa lagi ek??.... kak wa takde boifren.. mimi pn takde boifren kt uitm masa tuh.. iskkhhh takkan aku, speed, mcda jek?? teruknya kitaroang? kakakkakaka...

apa2 pn kenangan class DSS 1998 tetap dalam kenangan...

3 comments:

Me :Y@ZeD@ said...

woit... si anurizal tuhh igt nama korg sbb korg ler yg paling jahatttttt skali dlm class..selalunyer kann, klu budak jahat mmg cikgu igt kann!! aku nihh mesti dia tak hingattt nama aku coz aku kan budak pendiam dlm class dulu... ahaksssss...ishh, boring nyer kena msk class drilling blik!! argghhhh, klu aku tuhh, harus tensen... bis tuhh korg kena repeat balik ke?? sb time blajor dulu kann, mana reti sekali amik.. mesti nk repeat paper!! hahaha

Emy said...

hellooooo... aku kesayangan anurizal tu, sah2 la dia ingt aku!! skg ni kitaroang amik exam shorthand tok elaun dwibahasa tu lerrr... gigih berlatih 100wpm tau! tp kalau skg aku rs aku lg terror amik shorthand dr ko!! 80wpm tu rasa slow sgt tau mc da.. bila dok dlm class teringat zaman belajar dulu!

yatispeed said...

korang buat taik..aku kena sembur! chiss!takper..atleast takde la aku jadi nerd ajer...atleast ada benda yang buat aku selalu ingat kat en. annu tu..hahaha!