Thursday, September 11, 2008

cuba teka apa nie??

utk bam bam aku ler...

2 comments:

niza et sofia said...

salam Emy,
apa kah benda ni...utk bam bam, cam ner ye nak guna & pelik sikit kita tengok hehehe
Sofia tu kalau main air nombor satu..takmo naik lepas tu :)
Selamat meneruskan ibadah puasa

Emy said...

salam niza o perlu ke panggil kak niza.. terasa mcm muda jek.. perasan sggh!

teka la.. hehehhe.. tak sempat nk amik gmbr arieana lagi.. hehehe.. utk bam bam tu means tembam la.. bam bam ibu.. arieana ms dlm pantang, menangis mcm kene pukul jek kalau masukkan dlm air.. setiap hari.. tak tau la kenapa, ms dia 3 bulan kami bercuti ke rompin, test masukkan dlm swimming pool, tgk dia diam jek.. mcm suka.. sejak blik dr rompin tu la dia mandi tak nangis lagi.. tp harus la ibu nyanyi2 n bagitau dia mandi dlm pool skg nie.. suka la..

berbuka @ IFTAR kt sana apa juadah istimewa?