Friday, October 24, 2008

hari ini Arieana 8 bulan

mlm tadi saya ikut ibu g mc donald.. lepak2 dgn ayah.. ibu dh bosan makan mc donald, tp ayah ajak.. kami pn ikut sajek.. mlm td ayah shopping.. mlm ni bole lepak bilik smbil berhibur... rambut saya still nampak pendek tak? dh pjg skit kan..

ibu, saya bole pegang sendiri la fries nie.. sedap... nak lagi.. nak lagi.. tp fries ni takde masin lg.. saya gigit2 jek.. pastu simpan tepi pipi..

jom makan ayah.. time ni kelakar sgt, arieana pn nk tunjuk dia pandai.. kepoci sgt..


ibu, tgk la nie.. saya dh makan habis.. nti nak lagi tau.. (tgk la lengan anak ku itew, bintik2 tu semakin hilang, tp berbekas la hitam skit.. ni kene gigit ulat apa pn tak tau..)

sapa nk?

lama2 dia bukannyer makan, tp main.. + mengantuk jgk.. ayah & ibu time tgh abiskan makanan! ibu makan nugget & eskem jek.. dh tak tau nk makan apa la.. for ayah : double cheese burger..

eh! ibu amik gmbar lagi.. jom la balik.. arieana dh penat.. nk tido dgn ibu (ni la si kecik nie, bole pilih2 lak nk tido ngn sapa.. mcm mlm td, dia nk tdo ngn ibu, ibu ingt dia dh tido, bgn nk pack bj g school dia, dia bole bukak mata balik...a dooii.. kalau ibu baring sekali, alamatnyer ibu tdo jgk la.. esok pagi mesti kelam kabut pack bj dia.. ada jek tertinggal nti..)

7 comments:

yatispeed said...

geramnya aku tengok si kecik ni..bila nak jumpa lagi? auntie suka sangat la ngan arie ni..suka senyum..nak jer ngan sumer orang. ni yang rasa nak ada baby lagi nih..

Emy said...

suker aku dgr.. dh ada jgk org yg rasa nk baby lagi.. alhamdullilah.. syira mesti suka, aritu pnnmpk dia asyik suruh ko jek pegang arieana.. nk adik la tuh..

Y@ZeD@ said...

aku pn rasa mcm nak ada bby lg..
tp..? :(

hepy 8mths bday arieana...

andeliana said...

waaa..nk pinjam arie...sebulan..boleh?

Emy said...

mc da, pasni ada rezeki ko.. maybe ada error skit kali nie.. hehehe.. sembuhkan diri tu dulu, baru pk psl nxt baby.. allah nk bagi dugaan kt kita.. jgn risau, insyallah ada baby dublin utk ko b4 balik malaysia..

Anonymous said...

ni mcd mn ni?

Anonymous said...

ni mcd mn ni?