Thursday, October 16, 2008

new hair

ni la wajah terbaru arieana.. gambar pagi td jam 7 pagi.. dh siap nk g school, arini ibu ada driver coz ayah meeting kt seksyen 9,.. bestnyer.. blik pn ada yg amik nti..

alkisahnyer begini, akhir2 nie, arieana time nk tdo suka la tarik2 rambut dia, pastu berpeluh.. agaknyer dia panas, teacher arieana pn ckp arieana asyik tarik rambut jek,... rambut tebal.. ni jenis ikut aku la kot, rambut tebal.. tp rambut ayah pn tebal gak.. rambut arieana lurus, tp kat bwh2 tu mcm curly pulaks, ni maybe category rambut kak marsya kot.. kalau betul cantik la tuh, rambut curly kt bawah kan cantik..

tapi sayangnyer ibu & ayah dh potong skit rambut dia semlm, kasik nipis, okey skit tido mlm td, takde nk mengamok panas.. tp dh nampak mcm boy pulak.. tak tau la leh tocang ke tak pasnie, atok dh bising2 coz rambut pendek... huh, tak bagi cucu dia rambut pendek.. opah la best, nk potong bawak la g kedai cina.. ehhehehehe.. anak ke bulan 8 bulan g kedai cina gunting rambut??

7 comments:

yatispeed said...

dah jadi azrul hisham junior dah ni weii...bagi dia pink2 kang orang kata orang silap panggil dia cute lil boy pulak nanti.

comey_lote said...

comel gilerrrr...cam nak pelempang jer...akakaka

Emy said...

speed : mmg dh mcm azrul hisham.. photostat muka ayah.. rambut dia panjang sgt, takat ni dh 3 kali potong sejak dia dilahirkan..

ida comey : aku ingtkan mc da yg nk pelempang arieana, ko pn sama? apa la nasib anak aku jmpa korang pasnie..

andeliana said...

tomeinye..rs nk picit2 je..geram

comey_lote said...

hah, yg kat atas ni baik sikit nak picit2 je..hihih

mummy_marsya said...

hah,cantik ke rambut kak marche..?!!kekekeee
aku dh try potong byk kali psl nk ilangkn curly tuh...tetap gak tamau ilang...heheh
sepesen la derang nih,rambut cpt panjang...

emy said...

mmg rambut cepat panjang... aritu potong skg ni dh nmpk OK, takde la nmpk pendek sgt...