Monday, November 24, 2008

ni cerita last week...

memandangkan aku ni malas nk keje arinie.. ceaahhhhh.. actually keje semua dh siap.. ni pn tgh pening kepala nie, lunch hour td aku g sunway pyramid temankan mmber aku Era, ni beli hadiah wedding kawan dia.. yg buat peningnyer coz dekat nk sejam aku carik jalan balik, cari parking keta ntah ke mana... waaaaaaaaaaaaaaaa 1st time aku jadik mcm nie.. bengong lak tetiba.. tp dlm kelam kabut tu sempat gak aku rembat donut J.CO utk sham.. petang ni kita makan sesama ek sayang??

errrmmm kali ni saje nk tepek gambar jumaat lepas aku g ikano & lunch kt the steamboat.. sedap, next week bole ajak sham pegi pulak.. g ngn Era jgk.. waaaaaaa.... jom lepak sini pn best!!

harap maklum kepada pembaca budiman sekalian alam, harus la owner blog pnya gambar taruk besar2 gitew...

7 comments:

comey_lote said...

menciiiiii...apesal sumer org asik tunjuk gambar steambot jer nih...menciiiii...menciii..*sambil hentak kaki dan guling2 atas katil...

IxoRa said...

ko wat aku teringin la. Jgn terkejut klu nanti aku pun wat entry mkn steambot. Hebat betul iklan makan2 kt blog ye....

Ikano mana tu emy....?

Emy said...

ida, motif nk guling2?? kakakaka... ko tingin nk makan steamboat ker? beli jek periuk belanga utk steamboat, pastu ko makan steamboat sendirik la.. sana takde ker? kot2 ada yg halal.. aku pn rs nk beli periuk steamboat tu.. leh makan kt umah jek..

nana, ko g la makan kt the steamboat area bawah sekali kt ikano power centre tu.. steamboat ni depan tenpayaki..

yatispeed said...

sedapkah steamboat? mak layan western ajer ok? hahaahah..ayat berani riak..

Emy said...

western kalau hari2 makan pn bosan jgk.. tp mak sker steamboat.. buat kt umah pasnie..

comey_lote said...

steamboat tu fave aku kotau...tp aku tak pernah lagi makan steamboat tp aku tau tu fave aku...hihihi
tu lah aku nak ler cari periuk steamboat...kat umah boleh makan puas2...boleh makan sabil terkangkang (ayat yusman)

Emy said...

bole ek mcm tu? fav ko tp ko tak mkn lg.. sama la fav aku gak.. takpe pasni kalau ko blik sini, kita lepak steamboat laks, aritu lepak nyonya kitchen coz dgr ko nk mkn laksa kan? eh ko mkn laksa ke time tuh??

seme tu mmg mcm tu, ayat dia kalau org tak kenal, mesti leh terasa hati.. aaooowwww... kitaorang dh biasa tak kisah..