Monday, November 10, 2008

Wedding Kamarul (kawan sham)

ni kisah sambungan dari hi tea kt EQ.. pas hi tea tu kami bergegas balik ke saujana impian, coz nk g wedding kawan sham (zaman2 sekolah MBS dulu).. majlis diadakan di dewan besar tun rahah, menara tun razak KL.. bergegas kami mlm tu menuju ke KL.. sajek jek aku tepek gmbr2 ni, takde byk gambar pn coz aku tak sempat nk bergambar.. si kecik ni lasak pulak mlm tuh..


to razaitul nahin : ni ler cth bj anak aku yg dh berjahit manik tuh.. sila la buat tempahan sekiranya berminat!! hahahaha...


seronok dpt melekat badan ngn ibu.. arieana = anak kanggaroo..

terima kasih krn sudi datang ke blog kami...

6 comments:

yezzaaa said...

Nyehh...lawo baju si kecik....anne pun nak buat mcm tu jugak ker??..Harus gitu..hehehe..

Emy said...

amboi2 kak dalia, kemain ko leh comment kt blog gue ek.. cepat la cari jalan penyelesaian blog hang tuh!

TQ.. mari la buat tempahan sekiranya berminat!

yezzaaa said...

makcik tgh godek2 ler benda alah nih haaa...x tau apa masalahnyer..kena cari pomen nihh..huhuhu

comey_lote said...

amboi amboi..belum setahun dah pakai baju manik2...

anam said...

weh..takkan tema turquiose lagi kot...minat bebeno nmpaknya

Emy said...

KD : godek2 la.. gue tak sabar nk kasik komen nie!!

ida : biasa la dpt ibu yg over, belum setahun dh pakai labuci!!

hanam : mak ni bukan apa hanam! mak teruju u ols ngn color itew!! harus la mak taknak kalah ngn si kecik tuh! kata mak hayyam!