Tuesday, December 16, 2008

Kenangan ITM Kota Samarahan 1998

ni gambar2 lama.. gambar class Pre-SS aku kt ITM Kota Samarahan, Kuching Sarawak (skg ni UiTM Kampus Sarawak) tahun 1998.. lama tu kan? jaman anak dara gitew.. masa tok kelakar sarawak je la.. errrmmm.. kalau la dpt g balik zaman nie.. seronoknyer.. gambar ni pn aku dpt dr facebook kak jee, one of my classmate masa tuh! ramai jgk geng2 itm aku dulu kt facebook.. aku pn dh register coz nk keep in touch ngn diaorang..

ni gambar masa group Pre-SS jadi juara Teater Nite.. rsnyer teater kitaorang psl Ratu Kebaya Contest.. & aku ms tu salah seorang peserta Ratu Kebaya! ahahhahaah.. (gelakkan diri sendiri!) harus diingtkan aku ms tu kurus sgt ala2 model gitew!! kui kui kui...

ni pulak bergmbr pas abis class.. kt Student Centre.. errrmm lupa class apa.. sayang betul, aku tak tau g mana gambar2 aku kt sarawak dulu.. gambar2 kt pahang pn ntah mana pegi.. pesal leh hilang, sayang sungguh! cuba la carik aku yg mana!!!! hehehehhe..

3 comments:

nurulhuda abu bakar said...

wow old skool gile... muka pun stok skema ya amat.. ;) tapi tula kalau ur wish to back to that time granted mesti hepi gile~ semua yang kita lalui sekali one shot je... so kene appreciate it all da time....

deidaa said...

Uhuhu ni zaman jakpa tonggek nih!
Aku nak scan gambo2 lama pon,
aku xdok scanner.. uwaa!

Okeh pehni ko tepek gamba uitm jurassic park kita lak ek? :D

Emy said...

ini mmg sgt old very derrr... zaman mudo!!