Monday, December 22, 2008

tempat beradu Arieana...

ok tak?? skg ni kadang2 aku tidokan arieana kt sofabed dia.. bole la dia tdo sorang2.. kejam ke ibu arieana nie?? apa salahnyer dpt la ibu & ayah bermanja2.. tp kadang2 aku amik jgk dia, coz nk peluk2 dia time tdo.. mana la tau ada adik nti, kan senang.. dh biasa.. hehehhe..

tp yg bestnyer mlm td dia susah tdo, aku nk mengamok gak coz aku mmg dh penat.. blik lambat coz g low yat, beli new gadget huhuhuhu.. ntikan kemunculannyer di blog iney..pastu aku kasik dia tdo ngn ayahnyer.. tgh2 malam tu aku terjaga & tgk arieana ada kt hujung kaki ayah dia.. sggh la aku terkejut, amik dia, letak kt sofa bed dia.. cian arieana.. tak sampai berapa minit, aku rs ada org panjat badan aku (bukan ayahnyer k!) rupa2nyer arieana, dgn mulutnyer yg bising tu, pot pet pot pet, berusaha nk panjat tilam aku.. ciannyer, aku pn amik la dia tdokan bawah ketiak aku.. terus dia lena.. ms dia pot pet pot pet tu kan mesti dia ckp nape tido bawah, nk tdo ngn ibu!! heheheh..

3 comments:

IxoRa said...

kelakar betul la arieana tu...pot pet pot pet...sempat lagi ye. Kot dia ngigau kot!!! Hehehehe....

so sweet....

wah! emy, best nye dah ada kamera baru....advance skit ye... ;)

yatispeed said...

rrrtyioop[]\h, chkdv h,dv

nurulhuda abu bakar said...

wah tak tahan aku melihat itu gadget! ;)