Thursday, May 7, 2009

kan best bila gambar cantik!!

aku ni jenis tak reti amik gambar cantik tp mengagumi gambar2 yang cantik.. semlm pas dinner terus naik bilik coz nk rehat2 n kemas kain bj (kononya la).. arieana pn awal2 dh tdo, selalunya paksa dia tdo, tp mlm td biarkan dia main kami pn berborak jek, sampai dia ambik botol susu sendiri, bantal n baring.. ceh konon2 ibu ngn ayah nk simpati la tuh!

mlm td ayah dok klik sana sini tgk internet, time ni je la ayah dpt tgk.. so ibu tak kacau.. ms keje bz tak sempat nk tgk pun katanya..

sila lihat frame2 gambar itew yea, ada 2 yg i buat sendiri.. keje2 seni aritu.. yg masa darah seni mendidih tuh.. ada satu website tu, gambar2 dia mmg cantik, kitaorang berdua dok mengagumi la gambar2 dari website tuh.. series cantik, mesti lens dia power!! ayah terus rs tak senang duduk! kekekke.. bila cite psl gambar tu jek rs mcm nk naik angin.. relax la ayah.. nti ada duit kita beli lens baru k??

tgh ibu ngn ayah dok sembang n tgk gambar2 hebat tuh (yg pasti kain bj aku mmg dh tak berlipat la kan?) budak ni dok pusing sana sini.. pnya lasak la tdo sampai menonggeng pn ada!!

kejap2 mengiring... pusing tak lepas lg coz maknanya dia tak lena lg la tuh!

kejap2 terbaring sambil hidu2 ekor elephant dia..
last2 nangis2 mintak susu.. adoi la kecoh!! pas susu baru dia lena tdo..

ni gambar pagi td, kt office i ada sambutan hari pekerja dan hari jururawat..

kaki aku paling hitam!!

ni cth gambar org tak pro!! sekali snap hambek ko.. aku dh tak reti nk ubah ISO ke apa ke kt SLR ayah tuh... hehehhe.. daaa nk turun bawah ada jamuan...

2 comments:

deidaa said...

Eh apa nih amik gambo muntut dak tecit tu? kekekek.

IxoR@ said...

nak tido buat perangai dulu ye...

macam-macam hal.