Monday, June 29, 2009

penjelasan di atas kesibukan diri ini!!

perlu ke penjelasan?? heheheh... ok la, last week mmg bz skit, tak tau la bz apa tp ada mcm2 keje.. biasa la bukan selalu dpt bz nie.. kadang2 jek... berikut adalah sebab2 mengapa saya sebok sgt...

Isnin, 22 Jun - ada exam PTK..

Selasa, 23 Jun - uruskan mesyuarat Influenza A H1N1 kt pejabat

Rabu, 24 Jun - settlekan kerja2 terbengkalai, tertunda dan uruskan mesyuarat utk hari khamis dan isnin (dua2 meeting psl Influenza A H1N1)

Khamis, 25 Jun - cuti coz antr mak ke KLIA.. mak & abah g umrah.. this 9 July baru balik... ni antara gambar2 yg di ambil di airport...

rombongan umrah mak...

ramai yang antr..

bila tgk cafe ni teringat kt mc da, coz ada kt dublin gak..
mc da, ko pernah lepak cafe ni tak???

makcu & arie....

Jumaat, 26 Jun - kerja seperti biasa, pagi ke UiTM Puncak Alam sbb ada majlis bacaan yasin kt klinik baru.. best jgk jalan2.. sorry speed tak dpt nk singgah off ko yg gah itew, biasa la g ramai2.. tak dpt nk mengular!! then petang ada meeting Pusat..

Sabtu, 27 Jun - ayah arieana ada sekolah ganti, nk balik kg coz nk antr opah aku.. sebelum tu pegi ke Bangi coz ada birthday party marsya.... HAPPY BIRTHDAY MARSYA DAMIA!!

comey sgt birthday cake Marsya... tp birthday girl sgt muram sajek petang tuh.. dh penat agaknya.. si kepoh ni dia yg suka sgt bila dgr lagu birthday tuh, tu la ms dia pnya party dia yg monyok!! tak senyum langsung!! kali ni sampai ke gusi senyum!!

dan ibu merasa bangga di atas kerajinan dia menolong ms party tu, di samping membantu menyepahkan mainan, dia juga rajin mengedarkan paper plate kepada kawan2... mmg sebok!

Ahad, 28 Jun - blik kg satu malam jek, ahad dh nk balik... singgah lumut kejap jalan2 makan angin.. tak beli apapun.. bergambar di sana sini...


skg ni dh pandai.. bila kita suruh smile jek dia buat la muka mcm nie... dan happy sgt bila skg ni dh pandai dgr arahan!! senang nk suruh2.. yg paling best sekali suruh buang pampers dlm tong sampah.. laju jek dia pergi..

ni la 1st jadi pelancong kt lumut!! selama hari ni pegi takde nk bergambar... hehehhehe

mmg best sgt petang tuh, arieana tak duduk diam, ada jek dia nk main, lari2.. tp takot gak terlepas masuk ke laut!!! perlu dikawal setiap saat!! thx to makcu sbb tolong jaga arie!!

last sekali main kt playground!! then g dinner kt sri manjung.. ada satu restoran dulu namanya restoran cheng ho tp skg dh tukar heritage apa ntah! makan situ mmg sedap! butter prawn sana mmg sedap!! itu sajek laporan minggu lepas!!

7 comments:

IxoR@ said...

suka tgk gambar arie jelir lidah tu...alahai comel!

:D

yatispeed said...

sooo cheeky la time dia sengih nakal kuar lidah tu..hehehe..

anam said...
This comment has been removed by the author.
anam said...

kalo yg nakal tu ikot sape yek?

Emy said...

kalau suruh dia smile, gitew la jadinya.. kadang2 muncungkan bibir, kalau nakal tu harus la ikut ibu dia! jujur tak ibu dia? terus mengaku!

gee ryder said...

bila kita nk jmpa ni emy?...geram tgh arie

deidaa said...

Ko exam ptk katne?
1st time amik ke?

musti jumpa ramai geng2 kan? :D