Friday, June 5, 2009

Selamat berhujung minggu!!

apa aktiviti hujung minggu korang??

minggu ni tak byk aktiviti mcm last week, cuma esok sabtu arieana kene ikut ibu & ayah g wedding anak kawan ibu ms keje kt TNB dulu.. wedding tu kak bangi, errmm pastu balik umah mak tok kt kajang.. tu jek..

HAPPY WEEKEND!!

7 comments:

deidaa said...

Aktiviti mggu nih mcm besa.

SABTU- jungle trekking / hiking @ BROGA semenyih.


AHAD- brisk walking dr umah ke kafor wangsa maju [6km]... balik xsure lg nak jln kaki @ naik teksi sbb rasa mcm nak shopping je ekkekek.


Jom :D

IxoR@ said...

weekend ni, aku ada di J.B

Balik kampung...yeayyy balik kampung

P/S: On9 dari JB la ni....

gee ryder said...

geram ah tgk arie ni emy..jom jumpa

Emy said...

fida > ko naik teksi ke jalan kaki dr carrefour tuh?? kalau la ko jalan kaki mmg aku kagum ngn ko!

nana > nana ker? balik kg kenduri nana Era ker?

gee > tu la ko eksen, aku nk jmpa kt airport taknak..

ratna said...

alalalalala... comeinya.. baju dia ada beading yer kat tgn tu.. amboi.. kecik2 dah beading baju...

Emy said...

biasa la ratna, nk kasik glamer skit..

yatispeed said...

muaahhsss to arieee! yeyy..dia dah sihat..so cute la you...