Friday, August 21, 2009

lunch @ kenny rogers IOI

td b4 tengahari kan dh ready nk kuar.. ni baru balik n terus buat entry, rajin sgt kan? kalau dh takde entry tu lgsg takde berhari2.. seperti yg dirancang semlm, kami ahli2 geng kepoci yg tinggal berapa kerat ni je buat perjumpaan tak rasmi sebelum ramadan tiba.. yea arr nti dh takleh nk lunch sama2.. tempat nk jumpa perlulah di tengah2 daerah iaitu perlu la lebih kurang sama jauh dari tempat keje masing2.. lokasi IOI Mall, puchong...

nasib baik masing2 tak tggu lama nk berjumpa, maklum la masing2 pn mcm pelesit kalau bawak keta... destinasi lunch kami adalah di Kenny Roger's... wpn pd mulanya nk lepak Nandos..

dimulakan dengan muffin vanilla & banana... aku ngn anne pnya tp kene kebas ngn si diet aida.. diet konon!!!

tgk la air sapa paling besar kan? tgk anak tekak la.. orange juice of coz la aku pnya... tekak i tiba2 loya u... yg paling kecik cawannya mesti la utk org yg diet...

lunch aku...

lunch anne...

aida pnya lunch tak payah la amik, setakat macaroni cheese semangkuk kecik tu jek...

sambil makan sambil borak, mcm2 cerita, cerita lama, cerita baru, cerita dh basi semua ada.. tak bosan wpn dh cerita benda tu 2 3 kali sebelum nie.. heheheh.. pastu gelak2 sampai tak hengat, nasib baik suasana dlm resto tu agak hingar bingar skit ngn lagu2 yg beralun dan manusia lain yg buat bising gak... mmg gelak tak hengat...

ada gak ajak KD tp KD ada meeting, tak dpt datang.. nk ajak fatin, tak dpt dihubungi.. fatin sila beritahu anda di mana k.. kami cuba hubungi pejabat dan hp tak dpt... nk harapkan jeps carik ko, tak payah la...

setelah borak2 gelak2 akhirnya tak sedar yg pinggan dh licin sgt.. buat malu jek.. tinggal tulang..

kepoci tak muka anne? hahahhahaha... kalau amik gambar dia mesti tgh bercakap, tak reti diam! sila lihat aida yg geram kt anne tu? hahahhahahah..

me & kak aida, thx kak aida kerana sudi bergambar dgn saya... canteq kan aku berbanding aida.. hahahahha.. mati la aida bunuh diri pasnie anne...

ni ngn anne pulaks, baru aku perasan sajek jek ko kan menyorok belakang aku supaya ko nampak kecik skit dr aku.. betul tak anne??

nampaknya ms yg diperuntukkan oleh kerajaan dari jam 12.15 - 2.45 hari sgt mencukupi... aku pn balik off on time, takde la lewat sampai kul 3 lebih..

thx korang coz plan nk jmpa2 nie, kita ni jarang berjumpa masalahnya..

SALAM RAMADHAN semua kawan2 di alam maya ini...

10 comments:

Yezzaaa19 said...

Amboi2...Bestnyer!..Jeles Aku!...

Emy said...

sila jeles...

Y@ZeD@ said...

aku pun jelesssssssss tgk mknn sume tuhh!!

salam ramadhan.. halalkan apa yg telah diumpat ekk?? hikhikk

pn_fateen07 said...

huhuhu.. beshnyerrrr... waaaa... tu la.. eksen sangat nak jadik director ahmad nisfu untuk persembahan SVP mek telah lalai... pagi petang rehearsal.. bila nak lunch sesama lagik.. ??? jumaat depan voley.. tempat yang sama IOI kekekekekeke....

apapun selamat menyambut puasa uollsss.. nanti kalau nak gi shopping baju raya ajak la mek hokeyyy...

gee ryder said...

len kali ajak la aku pulak emy...
aku flexible..dimane² n bila² pun bole ;p..xyah tunggu jumaat hehe...
dh bezmn xjumpa...konfem byk gile cite tebuku

IxoR@ said...

sempat lagi ko mengupdate makanan2 ni semua sblm posa...aduh, klu time posa...tgk org makan ayam golek...tingin ayam golek...tgk org makan nasi kerabu...nk nasi kerabu...abis la...

:D

deidaa said...

Seumur idup aku rasa mcm mkn sekali je kenny rogers ni,
ke xpenah jejak.. aku xingt lak,
biasa la aku ni "jakun" bnyak mende2 ni psl aku xminat.. bnyak kalori tu ekekekek larikkkkkkkkkk :))

RizQin said...

puas hati kan jupe hari tu..borak sakan...hahaah..

rugilah KD & Fatin tak join..tgu lepas raya la k

Emy said...

mc da > salam ramadhan too.. confirm ke dh insaf nk mengumpat? tp tak mengumpat kan mcda, selalunya kita berbincang...

fateen > nasib ko la tin, org dh call tp tak dpt..

gee > next time kita jmpa lak k? pas raya la dpt makan2 minum2...

nana > biasa la bila tiba angin kus2 rajin tu, mcm2 nk tulis..

fidalina > KFC lg sedap la fida.. jgn rs rugik..

rizqin > rugik kan mereka2..

yatispeed said...

adehh..emy..sedapnya..kecur aku tengok..nyanyi2 perut aku tengok hidangan iteew..air pun nampak cam very the heaven..waahh..melampau ayat orang posa nih..hahaha!