Monday, October 26, 2009

Family day HEP & Kuch Kuch Ho Ta Hai

Salam semua,

niat di hati nk update blog semlm, tp dpt upload gambar2 jek pastu save... nk mereka2 cerita tak sempat, mcm la bz sgt.. tp mmg ada keje pun... ni cerita last week, biasa la blog ni harus la ada cerita psl heroin kami nie.. nti dh ada adik, kene bagi2 sama rata nk cerita psl diaorang...

ESPRIT DE CORP, BAHAGIAN HAL EHWAL PELAJAR & ALUMNI

ni kira family day utk staf2 HEP & Alumni, diadakan pada 24 Oktober 2009 bertempat di Bukit Cerakah, Shah Alam.. 1st time jejakkan kaki ke sana, huhhhh mmg penat, nk jalan kt tempat parking tu pn mcm tak larat jek, ke sbb aku preggie? sengget jek bawak stroller arieana coz berbukit2.. nasib baik ada bas UiTM yg masuk ke dlm utk ke tapak family day,.. tp pada pandangan aku, bukit cerakah skg ni takde apa2.. yg ramainya semua berbasikal jek kt sana.. budak2 muda remaja la kalau remaja separuh abad mcm aku nie tak berdayo la nk kayuh basikal ngn bawak anak lg..

yesss arieana dpt belon, itupun tak tau sapa pnya.. pakai amik jek coz kami sampai lewat, time sampai jek badut tgh makan, bila nk mencari badut dh tak jmpa.. heheheh.. tp kami kt sana tak lama sgt, tak masuk games pun, just tgk2 n dpt la kami cabutan bertuah berupa beg DIGI.. arieana suka tu coz dia mmg sukakan cartoon DIGI tu..

OPEN HOUSE DEEPAVALI, PUCHONG UTAMA

hari yg sama, selepas family day, dan mendapat rehat yg secukupnya petang tu kami ke open hse student ayah kt puchong utama..

mempersembahkan PREITY ZINTA ARIEANA!!!

ho ho ho ho.. la la la la la... kuch kuch ho ta hai.. tum pa se ayerrr...

cikgu2 yg datang.. anak cikgu lari sana lari sini.. tp masih dikawal selia oleh bini cikgu...

bj ni adalah sumbangan/sponsor daripada opah arieana.. tau jek arieana nk g open hse deepavali terus la ajak g mydin usj belikan bj ala2 sari.. TQ opah...

7 comments:

Yezzaaa19 said...

Comel2...

Y@ZeD@ said...

aku lempang gak budak arie nih!!

Y@ZeD@ said...

emy, nape x nmpk pusat arie!! hehehehe

arie weh, nti arie suh auntie mimie ajar nyanyi lagu semayang kt kuil citer hindi ehh!! hahhahahhaha... (tetiba tingat korg nyanyi lagu industan kt umah dulu, pstu baru perasan rupa2nye tuhh mentera dorg semayang! cett!!)

yatispeed said...

korang sumer bodo layan lagu keling dulu..aku ingat lagi time korang bukak jer cd keling tu..tak yah tunggu seminit aku dah tido..bangun2 jer korang dah tolak2 aku sampai nak jatuh tilam. chiss..
emy..comel sangat la arieana nih pakai baju sari..cam cindian! agaknya kalu syira pakai terus jadi anak keling..hehee..opppss..ada keling ker kat sin???

Emy said...

yezzaa > tgk ibunya kan comel gak??

mc da > arie tak dpt nk tunjuk pusat, bj tu elok2 badan jek, kalau nampak pusat terkeluar sekali perut bulat dia! betul la mc da, dulukan beria2 menari lagu hindustan, siap nk g kelas pn dressing ala2 preity zinta!!

speedy > ko mana layan lagu keling tu dulu, ko kan alfro!! tgk rambut la!!

IxoR@ said...

Mmg kena....

Mmg comel...

semuanya Mmg...utk arieana.

eRa said...

uishhhhhh..... da gakss baju bollywoood nih!!! caya lah....... nanti next year...beli cheong sam laks ek...