Friday, January 28, 2011

My Double A

latest pic of Arieana

latest of Adleena

our dinner @ The Mahattan FISH MARKET, Alamanda Putrajaya, 9.17pm (waktu Malaysia)

Arieana berjaya pau ibu 2 VCD, instead of ibu nk belikan dia satu.. this pretty girl melalak satu MPH, mmg menyakitkan hati.. and one story book for them (kongsi2 yea nak)..

dinner kami sgt OK tp otw balik tu sgt tak OK coz arieana muntahkan segala2 makanan dlm perut dia dlm kereta.. sedih sggh, coz aku pn rs nk muntah.. apa kan daya..

thanks to ayah coz kemas kereta cuci semua karpet tgh2 malam.. TQ dear..

8 comments:

Noryn said...

kakak polis dh pandai baca ker??? sooo sweet..

Emy said...

kakak princess la.. adik yg polis..

belum pandai baca, tp bila aku baca aku suruh dia ikut.. suka dengar..

Anonymous said...

muke adik sgt klaka..siap ade cepit ambut lg..huhu

Emy said...

sapa nie?

comey_lote said...

ehhh...adik polis dah sengih laaaaaaaa

gee ryder said...

wei aku pun double A gak hehe..

sama jer ngan aqeel selalu melalak dlm mph

yatispeed said...

MPH..Toysrus...anak aku mmg berlari cam itu gudang mak bapak dia..pastu tamak..macam2 nak..siap nak belikan untuk cousin dia lagi..sungguh gila kuasa anak aku tu.
adik polis dah manis dengan senyum..napa kakak princess muntah? dah tak princess la muntah dalam car..cian..

aiDieNa said...

Alahai.. tomeynyer Adleen buat muka camtu.. geget kang!