Friday, February 25, 2011

BIRTHDAY CELEBRATION @ NURSERY

ok.. seperti yang dijanjikan semlm, roh rajin ibu menjelma waktu2 tengahari nie..

kalo zaman kt uitm jengka dulu, time2 dekat nk jumaat ni, serem jek coz ada gak nk mengilai histeria.. hahahaha

k ni gambar arie tiup lilin kt school semlm..

sudah sedia di solek oleh teacher..

suka la dia, kawan2 nyanyi lagu birthday pastu bersolek bagai...

macam princesssssss........

dikelilingi oleh boyfriend2...



mlm tu kami celebrate kt secret recipe pulaks...

nantikan gambar2 nyeeee...

5 comments:

~fatin~ said...

cantiknye kek kakak...

Emy said...

kek girl kan, harus la pink2.. tp kakak cantik tak ngn litip tuh?

Yezzaaa19 said...

Emy...kalu pakaikan dia crown kat sinma tu..lagikk cunnn!...princess abiss...keh3...

yatispeed said...

kakak pakai litip..terjuih jer bibirnya..hahaha..mmg cam princess..cam suka sangat muka dia bila org sumer pakat doa kan dia, nyanyi kat dia..pergh..diva kan?
emy..untung ko dua anak perempuan tau..membahagiakan anak perempuan ni dapat pahala uols..

Emy said...

kakak mmg suka pakai litip!