Wednesday, April 20, 2011

Kakak teman ibu shopping..

Akhirnya kan..

Semlm jalan2 soping ke empire, mencari wedges utk g kerja.. Kasut yg lama dh tumbuh bulu.. Thanks to arie kerana meneman ibu walaupun suara nyaring ibu berkumandang je dlm kedai tu.. Yea la larik sana sini..

Dh le soping mcm ada race, tggl sejam je kedai nk tutup berebut2 aku memilih.. Dpt jugak la yg berkenan.. Ingtkan nk beli dua pasang, tp mcm over lak kan, apa lak kata suamiku nti..

Dh la dia tgh makan sorang2 kt chilis, sanggup ku tinggalkan old timer burger ku sekejap utk mencari kasut! thanks sayang..

mari kita main2 try spec mata cun!

cehhh kuar jek dari kedai dia nk bawakkan paperbag.. tak hengat!!

jap jap lagi aku sharekan wedges baru ek.. tak sempat amik gambar lg..

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

yatispeed said...

comelnya arie pakai shades..hahaha..cam baby artis! cepat up gambar wedges mu ittew!

Emy said...

sat la cheq ooiiii... mak tak sempat dh nie..

Yezzaaa19 said...

Arie pakai baju sleeveless tak sejuk ka?