Friday, April 8, 2011

MAJLIS TERTUTUP...

majlis hari jadi adleen diadakan secara tertutup ala2 majlis VVIP u!! takde tetamu jemputan, kami la organizer kami lah tetamunya..

ni gara2 malas nk keluar n takut adleen pn meragam nk tido.. organizer memutuskan buat majlis tertutup di rumah saje.. beli kefci, beli oreo cheese tiup lilin nyanyi berempat sajek..

tepat jam 5 ibu keluar office, singgah KFC kat petronas federal highway, drive thru counter tutup la pulak, terpaksa la beratur ramai2 kt dlm KFC tu.. pas bergegas lak singgah giant putra heights coz nk beli kek kt secret recipe.. haaa.. semua tu ibu buat dlm masa 1 jam! terror tak organizer tuh! bayar mahal kan..

sampai SP terus g amik Arie & Adleen kt school, dapat jgk goodies kawan yang lain utk mereka, tp yang Adleen pnya teachernya tak bagi lak, nasib la kakak muka tak malu.. mintak kt teacher, dpt la dia sebiji cawan tu.. di sini la dia buat perangai kedekut dia, ingtkan dia nk tukar cawan warna lain, rupanya dia nk bawak balik semua cawan2 tu.. dia taknak bagi kawan, waaaa punya kuat meraung mmg memalukan sajek.. Adleen jgk yg rileks takde apa2.. mmg kedekut pnya budak!

sampai umah amik ayah dan terus bergegas ke rumah baru coz nk tgk progress umah baru.. apa yg dh siap.. nti kalo rajin masuk gambar dlm blog nie..

b4 maghrib sampai umah, n prepare kek n kefci utk di makan.. nasib takde jemputan, so kami bole buat ikut suka hati kami sajek..

suka gambar ni kerana orang yang diraikan sgt labuh pipinya... geereeeeemmm...

nyanyi2 lagu birthday and potong kek.. mcm biasa, kakak mmg over!

5 comments:

~fatin~ said...

germ nye lah kat Adleen .. muka dia selambe je kan?

Yezzaaa19 said...

awat muka birthday girl masam jer?..kakak jer yg comel2...

Emy said...

fatin - dia mmg suka muncungkan mulut, pastu mula la pipi mengelebeh! payah skit la nk senyum.. ko pn tau ikut sapa kan??

KD - adik biasa la kan, masam jek.. tak tau apa2 lg, kakak muka ceria sbb dia happy ada kek nk di tiup dan dipotong. kek tu dh tinggal skit pn dia nk nyanyi happy bday lg (ni kejadian semalam)

yatispeed said...

comelnya arieana senyum..adleen buat tak kisah jer birthday dia. weh..dua2 budak2 kenit ni duduk atas riba ko kah? mmg roboh la peha ibu nanti..hahaha..happy bday aleen..aku pun teringin nak sambut tiga beranak jer..tapi seperti biasala, bila adik beradik ramai yang dekat..penyibuk tu ramai!!!

aiDieNa said...

Happy belated birthday Adleen.. :)