Thursday, January 12, 2012

Saya Kakak!

"Ibu, kakak ni kakak la...."

Sgt xnak kalah, konon jd kakak tu berkuasa la? Berkuasa atas adik je la..

Dia suka panggil Adleen, baby baby baby.. Hahah terpengaruh ngn ibu la tu..

Minggu ni tiap2 pagi Arie bgn pagi jam 645am mandi pakai baju bersiap2 g nursery.. Waaaa training setahun ni, thn depan nk msk tadika la katakan.. Disebabkan dia good girl sejak 2 3 hari ni, dpt la hadiah...

Hadiah dr ayah, perfume Hello Kitty.. Actually perfume ni dh lama beli, cuma ayahnya tggu dia berperangai baik baru nak bagi..

Bila dh ada perfume tu mula la asyik nak menyembur jek.. Xcukup kat lengan, kat dada pn nak sembur! Dada OK!

4 comments:

ratna said...

Emy...suruh spray kat ketiak...

Emy said...

kat ketiak dia nk pakai deodorant aku.. errmm berkarat la ketiak dia nanti..

gee ryder said...

amvoii kakak dah pakai parfume bagai yer...ini bebetul dah anak dara ni hehehe

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)