Monday, December 17, 2007

hari ni still selsema & batuk

hari ni isnin, mmmm.. baru balik dr tesco ni beli barang2 nk masak mlm nie.. aku dh pindah saujana putra, kene le masak sendiri skg nie.. tp mak aku akan pindah jgk kt situ dlm 5 Januari nti.. pas hantar anin g UiTM Melaka ahad mggu depan maybe mak akan stay fulltime kat saujana putra with me and sham.. first day g keje sorang2 lalu jalan kg kat puchong tuh, tol kat saujana putra tu tak siap lg... lupa laks aku nk call pejabat tol tuh.. jap nk call n tanya bila tol tu dibuka.. senang skit aku nk kuar msk kawasan umah tuh...

dh call Elite Highway.. tol tu bukak dlm Januari tp tarikh tak dpt diberitahu lg.. so buat ms ni terpaksa la lalu jln kg itew.. takpe, dekat dan menjimatkan.. tak payah tol lgsg.. cuma jalan ada lopak2 skit la.. jimat aku bulan nie.. selalunyer nk bayar tol RM7.40 sehari pergi dan balik.. tp rasanyer kalau tol kat umah tu siap takde la mahal sgt, coz dari bandar saujana putra kuar ikut batu 3 shah alam, dalam RM1.80 je kot.. pegi balik baru Rm3.60 kira OK la tuh.. dok kat KL ni mmg la jmpa tol jek, kalau tak jmpa tol mmg pelik! mcm aku hari nie pelik g keje takde tol! hahahah (ketawa utk menyedapkan diri sendiri!)

sebenarnya aku update blog ni ada nk cerita sesuatuh! tapi dh lupa.. ni gara2 call Elite Highway td la, terus lupa.. dh aku melalut tak tentu psl nie.. takpe arrr..

aku dh ingt dh!!! hahahahha... aku just nk bgtau aku terus ditimpa selsema & batuk.. berlarutan dr khamis lepas till today.. jumaat lepas aku MC, tak larat sgt.. tahun ni byk kali aku kene selsema, hari ni aku dh start batuk kokol (batuk berkahak!) aku benci tau! tak suka! tak suka!

esk mcm nk g tgk cite Anak Halal - pidad kata citer ni best.. aritu nk tgk full laks.. esok la tgk kat summit ke.. coz skg ni kalau aku nk jln2 dekat lg g subang dari g puchong.. actually both la tp baik g subang, tak yah tol.. msk puchong bayar tol RM1.60.. hahahhaha.. mesti korang tertanya2 kat mana sebenarnya area umah aku nie kan!! rasain!!

bye bye..


Lilypie Expecting a baby Ticker

DaisypathNext Anniversary Ticker

2 comments:

Ixora said...

Emy, ko dok kat area Putra Height ker...? Ker dekat-dekat situ ?

Me : Nurul Aida Haji Abdul Ghani said...

aku tau umah ko katne.. hehehee..
klu x mesti kita berjiran kann..