Thursday, July 31, 2008

harga susu pn naik!!



last nite kuar g pchg prima jmpa ngn anne & apis.. together with their notti girl.. little eryna.. pas minum2 n panjang lebar discussion, aku & sham g beli susu si kecik tuh.. yg kt nursery dh abis, kt umah pn dh kurang stok..

terkejutnya aku tgk harga susu tu dh naik mendadak!! Enfalac A+ skg nie RM53.50!! dulu RM49.50... terkejut gak aku, patut la last week nk beli stok banyak2 takde, coz kedai tu nk abiskan stok harga lama.. kalau aku tau, aku carik semua kedai.. tp apa nk buat.. biasa la bila ada anak kecik nie.. at least aku beli kt speedmart 999 harga rm49.50, kira tak amik untung sgt la kedai tuh.. bole lagi la nk beli.. dulu ms harga lama speedmart jual rm45.85..

apa-apa pun perjuangan belum selesai.. pasni arieana nk bertukar susu ke enfapro pulak.. lebih kurang jek harga.. aku mmg taknak tukar2 susu nie.. cian kat dia, nti dia kata ibu kasik susu basi lak, kalau dh lain rasanyer..

Lilypie 1st Birthday PicLilypie 1st Birthday Ticker

1 comment:

mama insyirah + harraz said...

apa susu dah naik rege?? ala stock susu anak aku baru jek abis.. itu hari masa the store jual murah abis aku borong.. kat RM200++ aku beli susu harraz + syira... emy kalau ko tak tukar enfapro pun tak pe.. dulu anak aku, syira aku pakai enfalac A+ pastu terus ke enfagrow jek... up to you then, baby.. daa..