Friday, November 7, 2008

Majlis Penghargaan Staf 2008 HEP

Dinner was last nite.. @ Intekma Resort Shah Alam.. ni la julung2 kalinyer aku g Dinner pas ada Arieana dlm hidup ku.. wahh semlm tak balik rumah, stay kt office (mandi tau), tp dlm ms yg sama aku asyik teringat kt arieana jek.. over sggh.. rs mcm nk balik tp kalau balik mesti tak g dinner.. aku takkan beria kalau takde geng, nampaknyer geng2 kt office aku ni semua nk pegi.. thx to sham, thx yea sayang coz bagi ibu g dinner ni & sanggup jaga arieana sorang2.. harap2 girl2 ibu tu tak notti2 ngn ayah..

tema mlm td adalah jeng2 turquoise.. adakah aku ikut tema?? atau budak lelaki yg nk kasik penumbuk kt aku nie? motif kan tunjuk penumbuk! ingt aku takot ker??? aku panggil arieana gigit jari ko!!

gambar di bawah adalah geng2 semeja.. semua staf PK, tak campur org pn.. sapa cepat dia dpt, aku sampai dewan tu dlm 7.30pm, dh ramai org tp tak masuk.. aku rs aku ngn kak sara antara yg masuk dulu so dpt la meja strategi tuh!

ni pemenang nama bertuah.. aku tak pernah dpt.. tak bertuah ker??
the food
lengan bj aku.. errmm cantik tak?? tempah khas utk dinner ni tau.. aku suker.. dh la bj aku pakai tu sememangnyer simple, pastu dh taruk manik2 ni ada la serinyer skit.. sapa nk tempah mai jmpa aku..

actually byk gmbr, tp aku tak upload la... ni pn kira entry tak cukup masa, aku dh nk balik nie.. sham dh tggu kt bawah.. hari ni ada driver..

tp mlm td blik dh dekat kul 12mlm, errmm rs dh lama aku tak bawak keta sorang malam2.. sejak kawin, dulu ms bujang.. heheheh melilau sajork.. jahat kah??

nk balik..

6 comments:

anam said...

wah....!kata nk g drag....

yezzaaa said...

nyehhh...cantik ko punyer sulam manik2 tu..ko jahit sendiri ker tempah..(dah tau tanyer lagik)..hehehe..

Anonymous said...

hahahahahaha!!

Emy said...

mak nk malatop malam tuh, terus g menempah nyeh!

yatispeed said...

hoi nyah...ada masa ker ko nak jahit sendiri baru tu? ko ambik upah baper rupiah? cuba khabaq kat aku skettt...

Emy said...

tak mahai la cek oiii...