Tuesday, January 20, 2009

nite time @ KL

okey u ols.. pas makan2 steamboat mlm sabtu tu, sham ajak jalan2 KL, maklum la dh lama tak masuk KL.. cian kan? korang tau tak, aku ni sejak arieana ada tak pernah jejak kaki ke Mid Valley.. percaya ke tak percaya?? korang kene percaya.. harap2 pasni dpt pergi takde la aku sesat!! lagi cian! tp aku tak salahkan arieana, hehehe.. masa tu kadang2 takde.. dpt jalan tempat dekat pn ok sudah!

tgk ni, bawah stesen monorail dpn penjara pudu tu pn kitaorang lepak.. ada ke patut! terkenang zaman2 dok quarters penjara pudu dulu...

menara KL gambar di ambil dr sana jgk... ni nama nyer takde keje.. dh la KL jam malam tu! semua tgh menuju ke disko!

Times Square... pun dh lama tak g..

KLCC apa tah lg! cian kan.. aku ni tak abis2 g subangparade & sunway je la.. situ rasanyer lg dekat.. KLCC cantik waktu malam.. ramai yg lepak2 amik gambar.. kami pn sama..

yeahhhh.. ada gak arieana.. ni kitaorang lepak depan masjid KLCC utk amik gambar.. ibu & arieana lepak kt roof keta..

last gambar yg diambil sebelum lampu KLCC tu terpadam! sbb dh kul 12tgh mlm! aku pn tak pasti, mmg off kul 12 or takde letrik ker.. tp mustahil takde letrik, aku rs off kot.. ada 2 3 level jek yg ada lampu.. so hampa la mereka2 yg nk amik gambar tuh!


1 comment:

alea said...

kat mid tak da ape2 yg best la kak emy...eheheh..maner tak nye..everyweek msti skali g sana...so dah borink...ahaks....maklumla dekat ngan UM...kekekek