Tuesday, January 6, 2009

Tag dari Ida

suka aku tgk ida update blog dia.. heheheh... maklum la dia kan suri rumah yg sebok, bukan menyibok ek.. tp sebok.. mmg pun, sapa kata dok umah tak sebok! aku sehari tak keje jaga arieana pn dh rs sebok & penat.. semua nk buat.. ada jek nk buat, at least dok kt office ni dpt la menyandar mcm bos!! hahahahhah...

ni ek puan ida, aku jawap tag hang ala kadar sajork!

1. Do u think u are HOT?
50-50 (voleeeyyyy???)

2. Upload a fav pic of u3. Why do u like that picture?
rs mcm diva jek dok atas stage!! heheehheh

4. When was the last time u ate pizza?
last 2 weeks w sham, taufik, asyraf (arieana masa tu tdo! amannn ibu makan pizza)

5. The last song u listen to?
Matahari - Agnes Monica

6. What are u doing right now besides doing this?
baru sajork transfer duit kt account arieana (sapa2 nk transfer jgk bole ym aku)

7. What name do u prefer besides yours?
Paola Bracho

8. People to tag
Anne
KD
Fateen
Anam

9. Who is no. 1?
Besfren kt TNB dolu.. kawan seperjuangan di zaman jahiliah!

10. no. 3 is having relationship with?
mizi & adeeb (kalau ada yg lain aku tak tau)

11. say something about no. 5
takde.. 4 org sajek!

12. who is no. 2?
KD bukan Kris Dayanti k? Geng PA kt TNB dolu merangkap akak2 gitew..

sekian sahajorkkk.. kepada yg kene tag sila jawab k?? dr dulu aku tag korang tak pernahnyer berjawab! motif??

3 comments:

yezzaaa said...

hahahaha...adakah mak still di zaman jahiliah???...hahaha...

RizQin said...

hayoh anne tu mak ke?..mati la tak jwb tag katanya!!..hahahaha!!

Emy said...

jawab ek semua, hahaha.. suka aku!