Tuesday, March 31, 2009

Bird Park, KL - Part 2

ni masa burung2 yg bijaksana buat show.. mmg terror2 la burung nie.. naik basikal bole, naik kereta bole, mengira bole.. mmg la bijaksana.. mcm mn agaknyer diaroang ajor kan??

burung kakak tua naik basikal...

main2 mcm kt playground pn bole..
sayangnya, arieana ketidoran waktu nie.. tak dpt tgk la..

sang helang pn buat show, serius aku tgk pn risau.. buatnyer dia terkam aku? ehh canteq ke aku sampai helang pn nk terkam? terkam anak aku??

maksu penat giler.. mendaki bukit pas tgk show...

otw nk balik tu nampak burung lagi.. di mana pn byk burung...

burung jinak pn ada.. terus hinggap kt bahu maksu, arieana rugi lagi, penat sgt sampai tdo..

posing ko yea???

enggang.. merata2 ada..

ahli rombongan, dh nk kuar nie, posing dulu.. tp tak rugi tau g taman burung nie.. RM15 sajork tp berbaloi.. pas kuar dr situ, kami rehat & lunch kt taman.. aku dh siap2 masak lunch, beria sgt sham kata tp akhirnya menjimatkan.. dh siap bawak nasi lagi..

pastu g midvalley, jalan2 coz dh setahun lebih tak jejak kaki ke midvalley sejak ada arieana.. kira arieana 1st time la nie.. cian kan?? bukan jauh pn.. cuma tak pegi, terhalang dek hal2 lain..

mlm tu terus buat BBQ.. best sgt, bakar lamb ngn ayam... aku buat coslow.. baked potato.. sampai tak sedar mlm tu patut menyokong Earth Hour..

3 comments:

ratna said...

bestnyer.. aku mmg ada niat nak bwk izzah pi sana. tp masa jer tak tau bila.

Emy said...

weekend ramai org ratna, best skit, pak arab pn ramai.. ramai org asing la, org kita pn ada tp cina la.. aku rs yg melayu aku jek selain dr budak2 sekolah yg dtg melawat.. family melayu bole kira la..

Yezzaaa19 said...

.....bestnyer...nanti nak g jugak ler..