Monday, March 2, 2009

Birthday Celebration

Salam semua,

Alhamdullilah semuanya dh selesai.. menjadi jgk plan nk buat bday party utk arieana.. bagi sesiapa yg dtg tu terima kasih byk2.. atas semua wishes & present... so enjoy the pic sajork.. byk sgt gambar, post sebahagian sahaja...

ayah & arieana sebelum majlis bermula.. tgh siap2kan meja utk letak kek ms nie, katering pn dh sampai...

meja utk tiup lilin...

junk food!!

ni kek utk adik aku yg bday dia pn sama bulan februari!

bday kek arieana.... aku suka lilin tuh!!

tak sabar dh tuh...

arieana tak tau nk tiup lilin...

kak marsya tolong tiupkan...

amanda pn join sekali.. comel sgt...

food.. food... food...

ni la teacher arieana... malu la plak nk bergambar!!

adik2 aku...

tikah & kak marsya.. kak marsya suka senyum gitew..

bday girl penat sgt..

sate pn ada...

moomy & harish..

geng sekolah aku dulu!

anne & family... thx dtg jgk wpn eryna tak sihat...

best friend ms kt sarawak dulu!!

adik beradik sham..

ms bukak hadiah.. actually opah aku nk balik kg dh, dia yg nk tgk sgt arieana bukak hadiah.. so layan sajork permintaannyer..

excited sgt..

suka sgt dia bukak kotak tu bila tgk byk sgt ball!! dia bole sebut ballllll... aku sukerrr....

speedy tetap dtg wpn ada hal kt alamanda!!
sorry tak dpt layan sgt, aku bz skit...

ni tetamu terakhir.. malam baru sampai! takpe, asalkan dtg.. tp untung la dtg lewat bole tapau semua makanan! diaorang ni bujang lagi.. bole buat stok, kalau sakit perut jgn carik aku k!

arieana & hadiah2nyer.. terima kasih byk2...

9 comments:

yatispeed said...

bebbb..aku sangat menantikan gambar inniieee.. ruginya aku datang lewat. laki aku la gi main bowling tak ingat dunia..haha..cantik sangat kek birthday arieana..overall..makanan dia aku suka roti jala beb..very the marveles...tapi sebab aku datang lewat..sate pun dah sejuk..hmm....suka arieana dapat byk hadiah..main puas2 ok arie?? dah big girl dah dia..

Emy said...

byk sgt gambar speed, lgpun isnin mmg bz.. aku letak mana yg ada jek.. kalau rajin aku masukkan gambar lg, apapun thx for coming.. at least dtg jgk.. ada jgk 2 3 org mmber aku nk dtg ahad! nana pn sama.. semua silap tarikh! takpe.. semua dh selamat selesai!!

ratna said...

alala comelnyer arieana.. sorry emy tak dpt dtg..ada hal lak hari tu.. anyway, amboi ni bukan kecik2 ni..ini sudah besar2an sbb siap ada kemah.. seronok arieana dpt byk hadiah..

Yezzaaa19 said...

Wahhhh..meriahnyer bday party arieana...rugi2 x dpt datang...klu idak leh jumper opah ko emy...(Ehhh..nih opah yg stay kat Paris tu ker???)...

Emy said...

ratna, takpe nxt time bole pegi.. heheh 2nd bday..

KD, nape tak dtg? bole jmpa i yg stay kt paris tuh.. bukan senang dia nk datang.. KD nk g paris pn bukan selalu!

comey_lote said...

ehh..kurus sikit aku tgk arieanna...dah start diet ke dia :-P
anyway, Happy Bday Arieanna!!!byk hadiah...sambutan mcm org nk dtg meminang je..hihihi

mommy harish said...

erkkkk...!! pic mommy cam ada baby dlm perut...!! tak suka...!!!

Emy said...

ida > sejak arieana asyik tak sihat nie, badan pn dh susut skit la dia.. ibu dia yg makin kembang.. nk buat mcm mn..

mommy > jgn mare ek, ada gak org tanya ada baby ke dlm perut tuh!

siti said...

emy...kalo ko jumpa nik lagi ckp aku krim slam dgt die...ishhh lamak dh x jumpa nik...he3....