Thursday, March 5, 2009

After Celebration...

salam semua,

pas settle majlis bday arieana.. esoknyer bgn pagi terus teruja nk mandi kolam! hadiah dari mak nani, cousin aku.. ni la hadiah yg dia terujua mlm td, ballllll.. byk balllll...

tgk muka suka dia!!

maksu tak bole join coz kolam kecik jek.. ada kolam yg besar, tp takde pam, tak koser ler aku nk pam guna mulut sendiri! elok2 aku kembang jd kempis...

badan arieana dh susut skit, sejak demam & batuk2 last week.. sambung mggu ni pn batuk lg..

pas mandi main keta pulaks.. dok kt luar..

keta ni pn saya suka.. skg ni dia suka buat muka mcm tuh.. canteq la sgt..



ptg tu g alamanda, jmpa ngn fatin, geng keje kt tnb dulu.. dia dh silap hb nk dtg bday arieana.. jmpa kt alamanda tuntut hadiah sajork!

tggu kt tepi kolam air jgk.. errrmmm entry kali ni psl kolam je ek?? arieana w ayah...

takde special deco kt alamanda...

tu dia fatin, errrmmm. tak tau pn sham amik gambar nie, lupa nk bergambar ngn dak tin nie.. tgk la anak dia nangis..

mlm terus dinner kt penang village, makan asam laksa & char kuew tiow.. sedap bangat!

7 comments:

IxoRa said...

Bila besar nti, mesti pandai berenang....suka bangat mandi kolam.

Emy said...

nti nk kene antr swimming class...

ratna said...

comel betula arieana..
emy..org kata kalau dia batuk2 sgt sapu vicks kat tapak kaki pastu pakai kan stokin masa nak tido.. insya allah okay.. itu yg aku dpt dari email la..

Y@ZeD@ said...

emy, meh la tuntut hadiah ngn auntie mcda kt sini..kita jumpe kt stephen green mall nakk??? :)

oitt, jgn sebut penang village pls??? buat aku terliur2 laksa ngn charkuetiow kt situ..!! adoiiiii

Emy said...

amboiiiiii mc da, sajek2 ajak kan? ajak2 kirim ongkos sekali la!!

ko tak suka ke aku sebut penang village tuh? takpe la aku tunjuk gambar jek nti.. hahahhaha

Emy said...

ratna > mmg time tdo aku sapu vicks budak tu, pastu pakai stokin.. ni dh tak sesema dh, batuk pulak yg tinggal..

yatispeed said...

waaahh..comelnya dia mandi ngan ball2 dia tu..suka kemain lagi dia. sebut jer lagi pasal penang village tu. dia terliur nanti,dia balikla cuti tahunan malaysia dia tu..whahahaha..