Thursday, April 16, 2009

aksi si comel

Tarikh : 15 April 2009
Tempat : Mydin USJ, Subang Jaya
Masa : 10.00 malam

wahhhh amik gambar studio nie.. meh sini ibu story mory psl gambar nie..

semlm kami ke Mydin USJ shopping barang2 utk sekolah ayah.. beli benda skit jek, penapis air ngn apa ntah.. ayah yg byk pilih barang.. Mydin USJ lak ada anjurkan competition utk baby2 la, bergambar.. dgn setiap pembelian rm50 ke atas dpt ambil gambar percuma & print 4R percuma, utk masuk pertandingan tu kene tambah rm10 & bj yg comel2 tu rm10 jgk.. memandangkan arieana dh penat dan mengantuk, ibu just nk amik gambar dia jek..

nasib baik la arieana tak pakai tshirt ngn seluar pendek jek.. tiba2 lak mlm tu ibu nk dia pakai dress ngn legging siapkan kasut mary jane merah lg! ada beberapa pose yg arieana berikan pd cameraman tu, satu jek dpt free print.. ok la.. buat koleksi..

nk beratur amik gambar dh lama, ayah dh buat muka boring, ayah penat n tak berapa nk sihat kot.. nasib baik arieana tak nangis atas stage tuh! lg satu opah dia kata, penat jek beratur lama2, mcm la takde camera mcm photographer tu pnya!!

jawapan ibu - just for fun la....

8 comments:

IxoRa said...

alalalalala....sweet & comel !!!

muka ngantuk pun ada tp tetap maintain comel... :D

Emy said...

mmg dh mengantok.. takot jek dia nangis atas stage tu nti!

Emy said...

mmg dh mengantok.. takot jek dia nangis atas stage tu nti!

siti said...

he3...pandai posing la c arieana ny...

Emy said...

kene paksa.. tp kejap jek ct, ni dia siap berdiri lg atas stage. dh nk turun

deidaa said...

Next time kalo ada competition,
masuk le weh.. mana tau luck dak tecit tu jd johan ke :D

yatispeed said...

tapi biasanya kan..kalu competition ni anak cina gak la menang..penganjur pun cina..aku pernah 3 kali masuk competition for syira masa dia kecik dulu. anak buah aku pun masuk sekali..tapi bila keputusan diumumkan..anak cinnaaaa jugak dapat..mata2 sepet gak yang menang dari anak2 kita yang mata bulat comel2 nih..
btw..arieana so comel la pose camtuh..hehehe..tapi sayang..rambut lak kusut sket..hehehe..

Emy said...

fida > next time la aku masuk competition tu, sbbnya dh mlm sgt, aku dh penat, arieana pn dh ngntok, b4 dia melalak kt situ, baik aku snap satu gambor jek..

speedy > kalau tak silap syira ada gambar dia posing pakai bj anak lebah kan? aku rs la.. mesti hangin kan anak cina jek menang.. mlm tu arieana dh ngntok, aku sajek serabaikan rambut dpn dia coz nk cover ada gigitan cinta nyamok kt dahi.. besar lak tuh!