Tuesday, April 14, 2009

berdebar giler aku td!!

korang nk tau tak? aku mmg berdebar tahap gaban td!! masuk jek keje pg td, bos mintak aku ikut dia sekali g meeting TNC w pengarah2 kampus.. aku mmg tak senang duduk dr pagi.. makan pn tak! haiyoohh mmg berdebar dh bertahun gak tak join meeting2 mcm nie.. ada la dulu kt office lama..

so kul 10.15 pagi aku n bos bertolak ke tmpt meeting.. haiyooh debaran makin terasa..

kt foyer bilik seminar aku nampak PA TNC, so rs lega n tiba2 dia tanya nape aku kt situ, nasib baik bos aku ada.. bos kata aku kene amik minutes.. lg la akak PA tu terkejut, coz dia pn tak tau nape dia kene ada kt situ! voley? 5 org PA kt situ semua tak tau nape kene dok situ.. mmg debaran..

bila meeting nk mula, MC ucapkan dulu tahniah kepada Dato' TNC coz dilanjutkan tempoh as a TNC HEP til mei 2010..

ok la tuh, pastu MC ucap Happy Secretary's Week to all PA2 HEP! haiyooohhh sengih memanjang je la kami!! siap ada kek nk potong ramai2 lg.. eeii malu gue!! dpt la hadiah 'brooch' sorang satu.. bos bagi kepada semua PA masing2.. wah teharunya.. at least dihargai jgk la..

gambar2 ms potong kek td ada kt jurufoto uitm, so nti kalau dpt aku hapdate kt sini la..

kek dpt la sorang skit aku bawak blik office jek.. tak makan sana.. pemandu dh tggu, aku la ngok ngek, sapa suruh call awal.. baik lepak2 dulu..

kad dr Dato' TNC dan bos2 kami... mcm biasa nama aku selalu org salah tulis or type...

dlm ni la hadiahnya..

TQ bos semua... ni 1st time dpt mcm ni keje kt sini, last year aku cuti bersalin so tak dpt join conference utk PA2 UiTM..

peti surat aku

6 comments:

ratna said...

eh..bestnya korang emy. PA siap diraikan lagi tu.. kira korang dpt gak rasa dihargai.

Emy said...

kecil2 sajork.. tp happy jgk la.. pas amik hadiah masing2 terus kene kuar dr meeting tuh.. hehehe.. mcm kelakar jek..

siti said...

wei best nyerrr..bos aku xde bagi apa2 pun....he3...

Emy said...

ala dpt kerongsang jek siti..

IxoRa said...

Hepi Secretary's Week....

:D

Emy said...

thx nana... ko pn leh celebrate gak!