Friday, May 22, 2009

CABARAN DARI GEE!

tghari td baca blog Gee, dpt cabaran typing! cewaaahh berani ko mencabar budak secretary ek?? actually dr tghari td nk upload result cabaran nie tp tak sempat coz ada yg ganggu.. oleh itu aku nk tag KD & Anne pulak.. sila yea puan2..






ini dia budak yg suka ganggu ibu td, actually hari ni aku MC coz badan tak sedap.. dh makan ubat demam.. badan jek still lenguh2 nie.. nk rehat tak dpt selagi budak kecik tak tdo, padan muka ibu sapa suruh tak antr dia g school.. tp arieana good girl coz dia temankan ibu g klinik pagi2.. gambar form webcam!!

7 comments:

yatispeed said...

merasalah mak pergi subang parade sensorang tadi..iskkkk! cepat sembuh..aku tuntut belanja ko tuh..wakakakak!

gee ryder said...

alamak emy, camne aku lg pantas dr ko ni hehehe...
takpela aku phm mesti ko nk bg alasan dmm kan ;P

IxoR@ said...

emy, ko pregnant ke? ermm....senyap2 je ye!

;D

Emy said...

speed > sorry ek, aku harap sgt nxt time bole kita lunch together.. b4 ko menetap terus kt puncak alam tuh..

gee > bukan tak terror, guna laptop la td, tak syok menaip! benci tau! bole kalah ngn budak sains mcm ko! eh ko amik sains ke dulu?

nana > mana ada pregnant la.. aku demam sajork.. ko jgn la percaya statement mc da tuh...

IxoR@ said...

Mc da suka mengusik...aku pun selalu kena...

Klu makbul la usikan tu apa salahnya...klu aku, aku rela !

deidaa said...

Huhu aku suke je kalo cik puan emy peknen lg.. so budak tecit tu dpt la adik hihi.

Weh aku dpt 65patah perkataan semenit, guna laptop gak :p
[riak nih riak] :))

Emy said...

ala aku ni tak biasa guna laptop.. guna PC sajork, maklum la laptop yg ada pn org pnya.. heheh