Monday, May 18, 2009

kenduri vs party

16 Mei 2009, Sabtu

weekend kami mcm biasa.. biasa jek, sabtu malam g kenduri cikgu kt sekolah ayah.. di Dewan Pengaman, PULAPOL KL.. yg kelakarnya masuk kt area PULAPOL ni semua kadet2 dia mesti berkawad, padahal pegang plastik tesco kt tangan.. kira bersemangat dan berdisiplin la.. abis semua org diaorang dok panggil tuan!

kenduri kawinnya malam.. nasib baik la arieana tak mengamok, aku suka betul ngn ahli2 muzik nie, sora2 pn sedap.. lg sedap nyanyi dr budak2 AF tuh, sorry ek sapa yg minat AF tuh..

uncle nk dokong arieana, tp tak dpt.. saya tak sihat la uncle..

senyum paksa w ayah..

taknak senyum lgsg w ibu,...

monyok jek, pagi tu dia dh start panas badan.. tp still aktif.. mcm tak demam.. agaknya sbb tdo tak pakai suar kot, sejuk sgt..

ni pengantin barunya... satu sekolah.. mcm mn tu ek?

bangunan kt PULAPOL tuh, mmg indah di waktu malam..

17 Mei 2009, Ahad

hari ahad cadang nk balik awal tp ada lak jemputan birthday party kt umah kak suza.. cousin ayah arieana.. kami hadir dgn jayanya coz kira ayah sanggup la mengharungi kesesakan kt MMR2, eeeii ngn panasnya.. nasib baik arieana tdo, bole la ibu tdo sekali.. sedar2 dh sampai.. sorry la ayah yea..

sampai2 jek arieana terus dpt belon dr mr. boroi!!

still tak berapa sihat, tp dh turun skit suhu badan.. last nite aku check suhu dia 39C, sgt risau.. nk kejut mandikan pn tgk dia nyenyak kesian laks.. aku lap2 jek, biar dia tdo.. pagi tu bangun siap2 g klinik rakan medik di bangi.. suhu ms tuh 38.5C, doktor nk masuk ubat kt bontot dia.. nasib baik tak nangis.. relax jek, doktor bagi spare ubat tu 2 kalau lenkali demam lg.. doktor kata 38.5C - 102C bole masuk ubat tu kt bontot dia, doktor siap ajar aku lg.. mcm senang jek, tp kalau buat sendiri mesti rs berdebar2..

tu diaaaa birthday boy w mr. boroi!!

amar n amanda

weekend ni tak tau lg apa agendanya.. tp yang pasti hujung bulan ni byk sgt kenduri.. kene plan elok2.. kt side aku kenduri kt shah alam n sg. buloh.. sham pn dgr kata ada kenduri, tp tak tau kt mana, ada satu kt cheras.. ntah bole pegi ke tak..

12 comments:

ratna said...

masam mencuka betul arieanna..

Emy said...

entry kali ni semua gamabr2 dia masam sajek

gee ryder said...

masam2 pun comel anak ko ni emy...

awat ko xjoin pancaragam tu?
takkan dh lupa kot ketuk drum...hehehe

Emy said...

aku sajek taknak tunjuk skill la.. kang kalau aku ketok drum kt situ, semua turun stage!

Y@ZeD@ said...

emy yg poyosssssss...... hikhikkk

wei, arieana muka eksen kemain ekkk

deidaa said...

Huih apesal muka amar mcm terkejot besau je? :o

Aku geram je nak tarik moncong arieana :D

IxoR@ said...

monyuk je arieana tu...

tak sihat ye...alololo cian.

sayang dia.

RizQin said...

ini ke yg dok tersayang-syg mcm monkey kat dpn anak aku yg bwh umur hr tu?emm..mmg patut kawen pong!..asik merembes jek

Emy said...

sajork aku kasik tayang gambar tu n tggu ko komen! akhirnya ko dpt gak kenal pasti wajah2 itew! heheheh

eRa said...

msyammm yeeee muka...pura2 senyum....arieana

Emy said...

biasa la dia.. mood takdak..

RizQin said...

mana boleh lupa wajah2 yg kemaruk tak kena tempat..haa..skg ni dh halal boleh la dok rendam lama2 sampai naik kecut!...hahaha..larikk