Friday, May 15, 2009

aku rs la...

aku rs 2 hari ni sejuk skit.. mgkin hujan ada turun sana sini.. kalau tak mggu lepas sgt la panas.. nk tdo pn tak selesa..

7 comments:

yatispeed said...

tu jer ko nak tulis? hahaha..

gee ryder said...

aku lak rasa, aku nak keep in touch ngn ko blk semula... :)

jgn ko tak nak lyn aku udah ler :P

feel free to view my blog too :)

Emy said...

ni je la speed, nk tulis apa lg.. panas siot!

gee akan ku terjah blog ko nti.. bagi aku settle keje2 aku dulu..

gee ryder said...

emy tumpang komen utk speed...
aku xble msk blog dia lg

tnye dia, ingat aku lg tak?
aku ada komen utk dia dkt blog noryn gak

Y@ZeD@ said...

tumpang lalu, ko tnya si gee nihh dia igt aku lg ke takk?? huhuuuu

dan dannnnn jer tk hengat..!!
(emy, ko igt tak dialog dan dan??)

hikhikkk

Emy said...

pehal semua nk tumpang lalu jek nie.. sila kan sila kan..

gee ko kenal tak mc da nie? mc da ko kenal tak gee nie??

mc da, aku ingt yg dan dan tuh! dan dan je kan?

yatispeed said...

wakaakaka..dan dan dong dang la koranggg!! aku tak tau apa2 pun aku nak celah jugaksss..gee ryder..sure la aku ingat ko..ko dah kawin ker? nanti kasi aku email address kat sini..nanti aku add ko to my readers list..