Monday, May 25, 2009

result baru...


sememangnya aku tak puas hati ngn result weekend arituh sebab guna laptop adik ku.. eeee tak puas hati la tuh!

8 comments:

RizQin said...

aku pun nak try la..dh lama tak test type..KD..apa lagi lets uolls..tgk sapa paling pantas...hehe

Emy said...

buat ler.. tak terkejar ko! dulu ms belajar rs menaip tu mcm kacang jek

Yezzaaa19 said...

Owh!...dah test dah..tapi kat website lain...ada pos pun kat blog...hehehehe

ratna said...

tak per emy.. usaha tangga kejayaan..

RizQin said...

mak dh buat..78/1

gee ryder said...

amboi nk jugak wat baru tu xpuas ati ngn aku tu..takpe² tgu result baru aku lak kihkihkih

yatispeed said...

berlumba-lumba korang ek? takper...persaingan sihat..

gee ryder said...

emy, yg ko ckp kt blog speed suhana nk kawin tu , ANN ke?
aku ingt dia dh selamat beranak pinak dah hehe...
ko kontek lg ngn dia upenye..
kem slm bebyk kt dia k