Wednesday, June 3, 2009

2nd Anniversary

2 Jun 2007
++ My wedding day ++

saat paling manis dlm hidup kami...
and i got this from him...tak sampai setahun, dapat pulak budak manis ni dlm hidup kami.. betapa indahnya saat itu...

kami celebrate our 1st anniversary dengan budak manis nie..

sepatutnya jadi candle lite dinner, akhirnya begini tp kami tetap happy!! (sambil ibu makan sambil dia nenen & tertdo)

dan semlm kami meraikannya lagi utk kali kedua.. simple dinner bertiga..

thx ayah, semoga kebahagian kita berkekalan.. thx utk handbag tu... rasa nk pakai tdo semlm!! hehehheh

12 comments:

RizQin said...

wahh..tahniah la dah 2 kali sambut..
semoga jodoh berkekalan dan aman bahagia serta dikurniakan anak2 yg comel

pn_fateen07 said...

celebrate tahun ketiga nanti ayah pegang arieana , ibu pulak pegang adik... hehehhehe....

to kak emy & abg. sham.. selamat ulang tahun ke-2 perkahwinan,
semoga selamat semuanye...

Emy said...

thx yea korang, mgkin tahun depan ada la kot VVIP lg sorang.. bertambah la haru!!

siti said...

Emy...hepi 2nd anniversary!!!!!

Y@ZeD@ said...

Happy 2nd anniversary emy..

aku igt celebration thn kedua nihh dah bertambah 4org sb 1st yr celebrate bertiga kan?? hehehe..

wei, aku rasa mcm baru jer pg wedding ko amik telur byk giler pstu curik2 amik gambar pulut kuning sblm korang potong.. hikhikkk

syg ko emy..!! muahsssss

Emy said...

siti > thx yeahhh...

mc da > ko mmg, nasib baik tak kene tangkap ms ambil gambar tuh. berani ko advance dr pengantin kan?

yatispeed said...

eminem..

happy 2nd wedding anniversaary..jap jer dah dua tahun kan? aku rasa baru jer beronggeng ngan ko gi subang parade time ko masih bujang lagi..tau2 dah 2 thn ko kawin..arie pun dah besar. cepatla tambah anak cam aku..leh kita laga perut..wakakak...

Emy said...

yea la tuh! nk laga perut ngn aku.. confirm perut aku besar lg nti!!

IxoR@ said...

Happy 2nd anniversary...

Moga ikatan kekeluargaan uoallsss bertambah bahagia dan happy...

Next year tambah sorang lg VVIP ye?
Ku doakan....

*** gambar handbag baru mana?

yatispeed said...

handbag bukan untuk ditunjuk2 nana..tunjuk masa jumpa live lagi gempak..wakakakak!

Emy said...

harus la bawak ms PTK nti ek? eh nana, tak sempat nk amik gambar beg la.. nti2 ek? weekend ni sempat la kot.. kalau sempat..

gee ryder said...

hepi 2nd anniversary emy!

comelnye arieana..

merah siot mak ngah heheh