Monday, June 1, 2009

mari main masak-masak

semlm (31/5/09) kami berdua dok kt rumah jek.. sepatutnya ada 3 wedding nk kene pergi, aku cancel jek.. memandangkan arieana baru nk sembuh skit.. terkilan jgk tak dpt g kenduri anak kak ainon (staf kt office aku).. ms aku kawin dulu dia kasik hadiah lg.. lg satu kenduri sedara sham kt EQ bangi & ada satu lg kenduri kt cheras perdana..

pagi tu kami bangun, arieana still merengek lg, adoi aku jadi tawar hati nk keluar.. tgh dok sembang2 ngn opah dia, dia bole tertdo duduk atas riba aku nie.. letih sgt dh.. tp lama jgk dia tdo, sampai kul 3..

bila dh bgn tdo, bagi makan, tu pn tak banyak.. aku main ngn dia, nk bagi happy skit.. lg pun dok berdua, nk tgk tv pn takde citer menarik, kami main masak2..

tgh2 main batok laks.. terus mcm tak larat jek..

arie nk rehat la ibu, ibu masakkan la.. nk makan ayam goreng!!

7 comments:

yatispeed said...

alahai emy..ciannya dia demam..nampak tak bermaya sangat..now dah sihat la harapnya yer??demam2 pun still comel si bambam arie nih..

Emy said...

tinggal batok je lagi speed.. cepat2 la sembuh balik..

ratna said...

cepat2 baik kay arieanna..

Emy said...

hari ni dia ddk ngn ayah dia..

IxoR@ said...

ciannya dia...

cam ne skrg, ada ok skit ke?

Emy said...

dh ok la nana, batok je tggl skit.. hari ni antr jgk g nursery.. menangis jgk la.. dh lama tak pegi..

gee ryder said...

emy, comel la sofabed arie tu..mane ko beli?