Wednesday, July 15, 2009

entry takde tajuk...

sebenarnya, aku tak sihat since last week lg.. dapat package batuk (berkahak.. errrkkk), selsema, tetapi bukan Influenza A H1N1.. pastu dh ok skit, weekend baru ni datang balik batuk nie.. hu hu hu.. sakit dada ku batuk2 jek..

bila kita dh tak sihat nie, anak pn berjangkit sama.. Isnin baru ni aku MC, makan ubat batuk pn tetap sakit kepala, melayan kerenah arieana yg tak sihat gak.. tension betul.. tension byk2 pun anak sendiri kan.. semlm aku terpaksa cuti sbb arieana still demam... dan hari ni ayah dia pulak kene cuti menjaga dia.. begini la ada anak kecik...

dan hari ni aku still batuk2 lagi.. ketika ini kepala aku ni rs mcm dok dlm sebuah kotak yg kecik pastu kene himpit2.. arrgghh tak suka, bila menguap jek kan ada bunyi meletop ** pop** dlm telinga, ms tu rs mcm clear sgt!! tp sampai skg aku takde rs mengantok, mungkin sbb belum makan ubat kot.. huhuhuh...

ni kes sampai demam batok segala ni psl apa ek? psl aku sibok pindah umah ker?? ceahh mcm la bekerja keras sgt, padahal semua sham yg buat... hehehhehe..

actually kami akan berpindah rumah, bukan jauh sgt tp kawasan berdekatan jek.. kiranya dh tak dok ngn my family la.. tp belum pindah abis.. tinggal nk pindahkan kabinet bj kami dan kabinet arieana je la.. dan kain baju kami.. tu jek..

cuma yg sgt kesian ialah kami washing machine lg.. huhuhu.. peti es pun takde.. sgt kesian ek.. tp slow2 la..

disebabkan perkara2 di atas ni la aku sedikit kemalasan nk hapdate blog... kasik bersawang skit la, tp blog kawan2 aku tetap tgk gak.. cuma tak tinggal komen jek..



7 comments:

RizQin said...

apa susah..dobi kan ada..ada washer selama ni pun ko tetap htr dobi kan..hahahhah

nora said...

ni kes batuk 3 bulan ker batuk setahun???? hahahahahahha

Emy said...

rizqin > nk gak merasa basuh bj sendiri.. hehehhehe...

nora > ko kan org melaka, bole la tolong kategorikan 3 bln ke 1 tahun!

RizQin said...

aku doakan nko anak beranak sembuh cepat..risau aku..skg ada mcm2 jenis sakit..choy!!

Y@ZeD@ said...

ooo rumah yg ko beli tuhh dah setel sume loan ehh?? wahh manyakkk syiokkk ek dh pindah umah sendirik??

bila nk wat hse warming?? nak gak dtg memeriahkan suasana!!

gee ryder said...

housewarming party nti jgn lupa jemput aku yer ;)

Emy said...

mana ada mc da, menyewa jek la.. umah beli tak beli2 lagi.. nti la kalau ada hse warming ke cooling ke aku jemput la ko.. jgn lupa dtg, BSP dekat jek ngn airport..