Thursday, August 13, 2009

shopping kt tesco + mask!!

12 comments:

comey_lote said...

shopping pun sempat lagi korg main snappy2 ekk...arieanna mana? ke tinggal kat umah opah?

ratna said...

bagusss...bagus..

Y@ZeD@ said...

aku tingin sangat nak tgk macam mana sume org kt msia ber"mask2" nihh..
camne ekk situation tuhh??

Yezzaaa19 said...

Org sakit pun sempat gak bershopping??...

Emy said...

ida comey > tgh carik2 barang tu mmg sempat nk snappy pn, guna hp sajork... arieana tggl ngn mak tok dia masa nie.. aku g tesco kajang..

ratna > kita skg ambil langkah berjaga2..

mc da > mai la balik sini kejap, bole merasa pakai mask, skg ni bukan tak bole g luar negara, tp dlm negara pn dh ada wabak

KD > ms ni hari ahad, demam skit2 jek, tp terpaksa gak kuar beli barang umah.. mak nk g sorang2 tak daya rasanya..

yatispeed said...

sedihnya muka sham..cam kena paksa..ko happy memanjang.
yerla..aku nak gi beli barang dapur pun takut.mana nak beli susu anak lagi...stok makanan lagi.mmg kena pakai mask la. langkah berjaga2 tu penting kan nok..

Emy said...

org demam la speed.. tu yg sedih2 tuh..

comey_lote said...

ngerinya..dah la nak balik raya nih...kalau la tiket flight tu harga soploh hengget, aku rela burn camtuh je tiket tu..huhuhu

deidaa said...

Opeh aku sponsor mask utk ORG ADA SIMPTOM je [spt kataku kat blog speedo].. bijork dok admin opis aku? :))

Nak xnak kena beli sundirik.
Beli online ajork murah...
still 50sen sekeping huhu.
Farmasi amik untung 50 sen heh.

Mana nak cari MASK N95 which is better than surgical mask tu ek?

gee ryder said...

aku xbeli pun lg mask..mintak kt spital dh abis..
mmg nk kena beli gak ni..
tp aku pun dh jrg kuar2..weken lepak umh jer

yatispeed said...

mask N95? masyaAllah..aku fikirkan ko cakap pasal Nokia N95...adoiii!!!

deidaa said...

Errr... aku nak gelak kan speedo & aku sangap nih? ekekekekek.