Thursday, August 6, 2009

adakah jejak kasih??

pagi ni aku cek comment2 yang ada di blog.. bila cek pulak kt 'live activity feed' tu, terlihat ada kunjungan dari blog nie http://agurlnameintan.blogspot.com/

sapa yea?? mcm kenal.. tolong la kenalkan diri anda intan, serius rupa tu kenal tp dh lupa kt mana.. sama uitm jengka ker?? tolonggggggggggggg..... tgk laks kt blog intan ada pulak link blog aku..

to intan, kenal2kan diri anda yea.. tolong la ingtkan daku kembali... TQ

11 comments:

intanz said...

lor... sy kawan azma.. mak danish.. takde kene mengena ngn uitm jengka akak tu... ahahah.. da mintak permission akak aritu nk link kat blog ni.. suka tgk ariana.. sgt comel n seksii.. :p sekian terima kasih.. :)

Emy said...

wow seksi ke arieana?? dh lupa.. tp muka sgt familiar la.. nti akak link intan balik k?

mommy harish said...

lohhh ko ke kak..!!

apsal ko tukar blog baru tak bagitau aku hah..!!

choiii..!!

weh yong,
ni kawan aku masa kat matrade dulu..

Emy said...

mommy > mana aku tau kawan ko.. eh tp intaz ni mcm pernah nampak jek..

mommy said...

ko nampak dia kat blog aku kot..

dulu aku ada gak entry kat matrade..

ke... ko jumpa dia dlm mimpi2 indah.. kahhhhhh....

intanz said...

ahahhaha.. azma selalu takde.. aku da bg kat ko link aku ni bejuta2 kali.. blog lama udah enggak ada.. da tutup.. lgpun mukaku mmg familiar.. glemer gitu.. hahahahaah... yong azma selalu nmpk.. ayorkk tak tau.. ahaha

deidaa said...

Aku nak nyebok gak.
Apesal aku pon mcm penah tgk intan nih?
Siyes.. huhu.

yatispeed said...

satu dalam sejuta? 7 dalam seribu?

mommy harish said...

wahhh.. glemer ko kak..!!

aku rasa ko penah masuk jangan lupa lirik ke.. audition AF ke.. anak wayang ke.. tu yg ko familiar kan.. kan..

hahah..!! ko kan suka nyanyi..!!

lalalalalalalaaaaa.....

intanz said...

jeles ke azma nazirah zakaria?? lama tak sebut nama ini.. :p aku still koir lagi kat sini pun.. ahahahahha...

tak de la glemer mana.. muka sy ini mmg ada dimana2.. da biasa da.. sume ckp mcm penah nmpk la..

IxoR@ said...

intan...intanku kesepian?

maaf...meraban aje aku ni...hehehehe