Friday, September 4, 2009

arieana demam lagi...

hari ni baru aku masuk keje... dh 2 hari cuti kerana arieana demam... tak sampai hati nk tgglkan dia kt school.. masalahnya si kecik nie kalau demam on and off.. pagi OK, tghari demam, ptg OK, malam demam... harus la jadi tak ckp tdo.. dgn keadaan diriku yg on and off jgk nie, kejap Ok kejap tak Ok..

hari ni arie tinggal ngn opah pulak, so tghari ni terpaksa la aku balik umah...

ni gambar mlm semlm.. tdo tak pakai bj coz aku asyik lapkan kain basah jek kt badan dia..

nampak lena tp kdg2 terjaga gak.. penat seh. to kakak kacang, semoga sembuh cepat yea.. makan byk2 nti jadi bulat semula...

6 comments:

nora said...

cumelnyer kakak kacang tido...

Emy said...

kakak kacang tdo naked...

ratna said...

alamakk..siannya dia. cecepat sembuh kay..

Yezzaaa19 said...

Emy...kena monitor betul2 temperature dia..last 2 weeks NY pun sama gak..kena mkn ubat ikut time...

comey_lote said...

demam nak dpt adik nih..

yatispeed said...

geraham dah penuh dah? sian nya dia..belum cukup 2 thn gitu la emy..lepas dari stage tu..insyaAllah jarang la demam tu nanti..cepat2 sembuh yr arie...