Tuesday, October 20, 2009

takziah utk speed

speed,

semoga kau tabah harungi semua dugaan ini...

from,


emy**** sekeluarga...

nota kaki : utk pengetahuan kawan2 yang mengenali speed @ yatispeed.. speed telah bersalin awal last saturday (kandungan masih 6 bulan).. sedihnya baby rifa hanya dapat bertahan beberapa jam sahaja dan telah selamat dikebumikan ahad lepas... doakan speed menjalani tempoh berpantang dengan tabah...

4 comments:

yatispeed said...

terima kasih atas entry ni emy...i know my friends cares so much for me...thanks for being there for me when i needed u the most...i'm doing fine so far..just masih takut2 dengan darah..darah nifas pun aku takut2..bangang aku nih..till then..apa aku naku buat 2 bulan kat rumah? nanti syira ingat aku dah berenti kerja..i'm gaining back her attention after a month been hospitalized..

Emy said...

hoorey la syira ko cuti 2 bulan! pasni meraung la dia ko nk g keje...

anam said...

to emy & speed:
lama aku tak tengok ko ni, aku dapat tau yg speed dah bersalin from kawan aku lecturer kt FSK tu, dia kata takot jadi mcm kawan dia(maksudnya speed) coz aku nasihatkan dia jgn sibok buat kerja....anyway speed...takziah

Yezzaaa19 said...

Salam Takziah & Al Fatihah