Friday, November 20, 2009

main lekat2 & dinner...

ternganga la plak??? kantoi yea kakak??

skg ni dh pandai kalau jmpa sticker nk bukak n tampal2 merata2 alam di sekeliling rumah, tp kelakar tgk bila dia lekat2kan pada kaki dia, termasuk la kaki ibunya! perlu ke aku join main2 itew?

best main lekat2 nie, tp nk bukak balik tercabut bulu2 halus! hehehehe

nk mengambil gambar skg ni bukannya senang, ibu belum amik lg dh nk tgk.. padahal amik pn belum! bila suruh smile taknak...

ni pic dinner kami, sebenarnya post nie dh terlewat beberapa hari, maknanya ni dinner kami beberapa hari lepas la.. ni oleo spagetti utk ibu..

coz ibu tak suka makan yg creamy2 nie.. ni utk ayah & arieana la..

makan pun harus glamer u! tak hengat.. lagi kita kata dia canteq lagi la dia beria2 pakai..

ada mcm angelina jolie tak mummy harish??

opss...

jgn over tau ibu!!!

smile comot from arieana...

7 comments:

ratna said...

ya allah anak ko ni emy.. sgt cute bila pakai sunglases yg besar tu.. kelakar..kelakar..

Emy said...

dia kan angelina jolie...

Yezzaaa19 said...

Eee..geram!..meh sinik nak cubit skit!..

yatispeed said...

lawak tul dia pakai spek kaler pink tu..syira pun ada satu..tengah trend kah skang sunglass kaler pink? semestinya anak kita yang gegerl ni suka nak membelinya..kan??emy..ko join la dia main sticker2 ..hehehe..ok per..

pn_fateen07 said...

sedap nyer... nak skit...

Emy said...

KD, jgn geram2.. belum tgk ibu dia secara live lg.. heheheh...

speedy , budak2 skg dh pandai melawa.. skg ni kalau berjalan mesti nk bawak beg dia, dlm beg tu ada spec, anak patung ngn puting dia.. tak tinggal tuh!

fateen, wahhh jgn mengidam sudah!! harus kene mizi masak..

~ MoMmY ~ said...

yeaa.. kakak memang over.

tepat skali mcm angelina jolie..!!