Thursday, November 26, 2009

sandal baru la konon!!

perlu ke nk tayang sandal? suka hati... maklum la nk tayang sandal utk ibu2 mengandung.. b4 this pakai crocs, tp rs mcm dh licin jek tapak crocs tu.. harus la mencari sandal baru.. pastu kaki laks rs mcm mengembang jek, coz crocs saiz 6 dh ketat giler, saiz 7 8 laks rs lebar sgt..

akhirnya dpt jgk sandal baru setelah pusing satu Subang Parade last week... jmpa pun kt parkson.. mrasa la ibu2 memakai BONIA comfort.. ada sale bole la...

arie pn dpt jgk upahnya... tak sempat nk pilih dh, dia try satu kasut terus dia kuar kedai.. mcm shopping anak raja!! yg kelakarnya ms try kasut kt crocs, byk kali kedai tu bunyi alarm, nasib baik jek polis tak datang, asal dia try 1 kasut mesti dia terus kuar.. dasar shopping anak raja!!

adakah ini sandal raya aidiladha?? hehhhehe..

7 comments:

yatispeed said...

nok..comelnya sandal arieana..dia bukan peduli ek kena bayar ke tak bayar..dapat free yer shopping anak raja nih..hehehee..
emy, cantik dan macam selesa jer sandal bonia tuh. tak try cari kat modernmum? tapi bonia lagi mahal dari modernmum, ok la..sure lagi selesa.dan2 ko dapat sandal raya aji, ek..? jgn bawak gi tempat sembelih lembu sudah..hehe...taik lembu tidak mengenal bonia..wakakakak..!

comey_lote said...

nampak comfy sgt sandal ko tuh..aku kat sini tak leh dah pakai sandal2 nih...sejukkkkk

giler cute sandal arie..

gee ryder said...

emy, aku pun nk beli sandal adidas tu utk aqeel..tp bila dh try mcm ngam2 sgt je zip zap tu ngn kaki dia sbb kaki dia jenis lebar n tembam yg amat..aku tkut pakai kejap dah xle katup...terus xjadi beli

Emy said...

speed, aku tak pernah ada selera ngn sandal kt modernmum tuh.. tak tau nape.. ke aku tak pernah jmpa yg best, ni pn mmg cari2 ada lak %, takde la rasa mahal sgt dari harga asal.. arieana laks aku nk belikan yg color pink ke orange ke, tp takde, amik je la biru nie.. ok gak tgk dia pakai..

ida, sini nk pakai kasut nipis mana pn leh.. hehehhe.. arie kene pakai kasut mcm tu, kalau kasut tertutup kejap jek pakai coz kaki spesies kaki gemok!

gee, actually yg color pink tp takde, dh merayap ke al ikhsan laina da laks.. takpe la dh beli, biru pn ok kt kaki gemok arieana tuh...

Emy said...

speed, aku tak pernah ada selera ngn sandal kt modernmum tuh.. tak tau nape.. ke aku tak pernah jmpa yg best, ni pn mmg cari2 ada lak %, takde la rasa mahal sgt dari harga asal.. arieana laks aku nk belikan yg color pink ke orange ke, tp takde, amik je la biru nie.. ok gak tgk dia pakai..

ida, sini nk pakai kasut nipis mana pn leh.. hehehhe.. arie kene pakai kasut mcm tu, kalau kasut tertutup kejap jek pakai coz kaki spesies kaki gemok!

gee, actually yg color pink tp takde, dh merayap ke al ikhsan laina da laks.. takpe la dh beli, biru pn ok kt kaki gemok arieana tuh...

ratna said...

comelnya sandal arie tuuuu..

lyna said...

kak emy akk azma kan...kje kt uitm bhg pe..kte kt medic...