Friday, January 15, 2010

SLOW CAR CLUB....

sapa nk masuk club tuh?? sila angkat kaki.. hehehhe... jahat tul aku pagi2 jumaat nie...
rite now, perasaan meluat n menyampah tu dh hilang la, tp ni aku nk citer psl perasaan aku sekitar jam 7.30 pagi td...

nape ntah pagi ni aku rs mcm aku byk sgt jumpa pemandu2 yg sgt slow n makan angin di waktu pagi, aku marah bukan sbb aku lambat tp dh tau pagi kan.. jgn la ko bawak keta mcm tak tekan minyak.. guna kaki mcm flintstones laks.. tp aku rs flintstones lg laju! ya be da be doooooo!!!!

aku bawak keta mmg laju.. tp berwaspada gak.. tp jgn ler sampai slow sgt dan menganggu lalulintas...

bawak keta slow, tgk2 kt depan traffic light dh merah, padahal kosong jek.. 2 3 biji keta ke depan, kt belakang sesak disebabkan ahli2 slow car club ni makan angin.. ko nk pegi keje ke nk jalan2 waktu pagi? aku rs baik lerrr g jogging.. huhhhh....

tolong jgn buang masa aku waktu pagi ok.. dan waktu2 lain.. tak kira bila2 masa, rs2 kalau keta takleh laju tu ke tepi skit, bagi laluan kt org lain..

terima kasih...

7 comments:

gee ryder said...

aku benci org bwk slow xkena tmpt..sbbkan dorg la jln jem

Emy said...

yups aku sokong!

deidaa said...

Bkn setakat "jgn buang masa aku",
jgn la buang MASA AKU SKALI which is org lain jgk hahahha.

Ada yg xsedor diri tuh.. duk lane kanan tp duk honeymoon perghhh sakit ati siakkkk!

Emy said...

tambah kalau yg merokok.. Leka jek sambil tgn kt luar... Betul2 mkn angin mcm tp pantai..

yatispeed said...

mmg verangans kat celah jem..kita nak potong2 pun bhaya...sudahnya aku kalu jumpa cam ni, hon kan ajer..

nora said...

aku paling sakit ati bile drive sambil pgg hp + slow. tu yg paling aku nyampah.. skg ni aku maintan bwk 90-100km/j kt highway.. hahahaha

Emy said...

maintain je jgn lelaju..