Wednesday, February 24, 2010

Arieana 2 tahun hari nie....

yeahhhhh... Happy Birthday Arieana, tak ku sangka anak ku sudah 2 tahun.. rs mcm kejap jek masa berlalu....

saya dh 2 tahun.... ( apa punya ibu, dera anak tgh tdo!!!)

so sempena birthday arie tahun nie, aku sedekahkan pulut kuning (opah buat) kt kawan2 dia kt school hari nie.. petang nti opah dh siap masak akan hantar ke school... n ibu & ayah dh siap hadiah utk kawan2...

colouring book & pencil color utk kawan2... arieana pn dpt jgk.. sajek nk bagi budak2 seronok... tahun lepas ms umur setahun aku bagi gift bag ada cekedis, sumi, belon segala... tahun ni insaf skit...
ms packing semua nie, tuan tanah tdo tak sedar diri... bagus ler... takde la mengacau, kalau tak abis semua buku2 tuh...

ni dia tenaga yg dikerahkan utk bekerja di tengah2 malam.. thx ayah, tolong ibu wpn penat...

ni dia... hadiah utk kawan2...

8 comments:

siti said...

happy birthday arie!!!!tak rasakan emy dh 2 thn xlamak lagik c nadyn 2 thn xsabar nyerrr aku...he3...

pn_fateen07 said...

best nyer dapat buku ngan pensil color... ari tu kawan adeeb pun ada bagi macam ni gak tapi buku je .. pensil color takde...

ibu.. adeeb nak satu boleh???

Happy birthday Arieana.. Semoga diberkati Allah.. dan jadi anak ibu dan ayah yang baik lagi solehah...

Yezzaaa19 said...

Dah besau anak emy!..kejapjer ek!..hik3...

Hepi belated birthday Arieana..semoga menjadi anak yg berjaya dan hidup di dalam keberkatan hingga ke akhir hayat...Aminnn...

Emy said...

siti > kejap jek kan siti anak dh umur 2 tahun, kita lak makin tua!

fateen > eh dh masuk keje ker? anak sihat? alahai abg adeeb nk jgk ke colouring book tu, ibu ada lg stok tu, leh kalau nk..

yezza > mmg kejap KD, ni nk bersalin pn rs kejap jek.. mcm baru jek mengandung..

tahun nie tak buat party birthday utk arie kot, tp tak tau ler lg.. hehehe coz kesuntukan masa n mcm2 benda lg.. this week nk berjalan ke kelantan pulaks...

gee ryder said...

hepi bday arie?
Aku ingt buku selambak tu suma utk arie.kejut gak aku..ni bkn insaf lg dh,ni namanya dh xlama muahaha..
Wei,xde wat party ke? Leh aqeel dtg keke

Y@ZeD@ said...

hepi besday arie...

salam sayang pelok cium lempang2 dari kakak upssss, auntie McDa..

woitt, aku mcm terasa2 baru jer dukung arie dlm pantang, nangis2, tp rupa2nye dah pun 2thn ehh..

semoga arie jadik kakak yg baik, anak yg ikut ckp ibu ayah k!
menten cute sokmo..... muahhhhhhssss

yatispeed said...

wei...ayah nya tu kan ..dah macam apek jual tau fu fa tepi jalan aku tengok tau tak..hahahaaha..comelnya arie tido..geram la kat dia..ngan rambut blonde dia..cepat2 la besar boleh berlawan cakap ngan ibu nanti..hehe..

Emy said...

aku bagitau ayah arie!!!