Sunday, February 28, 2010

Kenduri Era @ Machang...

rite now kami kat kuala lipis... weekend baru ni kami di Kota Bharu, menghadiri majlis perkahwinan my fren kt machang... singgah di kuala lipis coz kepenatan dlm keta.. biasa la kami mmg suka mcm nie.. jalan2 cari makan...

bfast pagi tadi di pekan lipis...

lepak di tepi sungai jelai after bfast...

makan tepi karipap jek.. tu pn pakai amik jek karipap tuh... mcm anak raja...

so ini la pengantinnya.. pengantin lelaki kami tak dpt jmpa coz lambat skit, tak sempat ler nk menunggu, perjalanan masih jauh...

pasni g kenduri anak dara baju pink tu pulaks....

sekian sahaja aku nk siap2 cek out hotel nie... terus balik KL!!

9 comments:

nora said...

kenduri aku tgu anak era 2 tahun..

knp x masuk gmbar kt pelamin mase kite 3 org? aku nak nengok gakk..

gee ryder said...

emy ko mmg bulat la skg hehe..mcm dh nk meletup jer kaka

Y@ZeD@ said...

emy, nape cam gelap je ko?

eRa said...

t.q kerana sudi datang...Nora Hadiah Mana????

Emy said...

nora > aku dh bg gambar kt ko kan? tgk ler puas2, print n frame gambar tuh..

gee > ko sajek dengki ngn kecomelan aku kan? lg mau tanya apsal aku bulat..

mc da > gelap sgt ker aku? aku rs biasa jek.. yea ar ko dok tempat sejuk, makin memutih ler, aku dok tempat panas,... makin hitam...

era > g umh ko agenda ke 2 bak kata anam, nk jalan2 ke KB tu agenda utama.. hehehehe...

yatispeed said...

cam ku kenal sajork baju ituuu..syukuuuurr ko muat, emy..hehee..suka aku..

Emy said...

thx speed... aku suka jek dpt baju free!! tp mmg muat kt aku...

RizQin said...

mkn karipap pun pinky harus lentik kan??motif sangats?

Emy said...

anak aku kan??