Wednesday, March 3, 2010

gadis ayu....

sebelum apa2 aku tayang dulu bfast aku.. hehehhehe... lallalalalalal...

nasi goreng, sambal kerang ngn telur goreng.. mmg berselera mak buyung nie...

ni la dia GADIS AYU... cewahhhh.. suka tgk dia pakai kaftan nie, mcm mak limah... dh sekali pakai, hari2 la ayah dia suruh pakai, nampak mcm ayu skit.. nasib ler beli 2 helai ms g kelantan arituh.. tp yg ni singkat skit, maklum la budak dh besar...

tp yg kelakarnyer bila dia nk naik atas kerusi jek mesti tak lepas, pastu ckp 'ketat'.. hehehe.. yea la mmg ketat mana leh lasak2 bila pakai kaftan!

semlm g cek up pas balik keje.. errmmm doc kata baby sgt sihat, baby dh matang.. calcium cukup, uri ok.. wah mcm happy sgt2 dgr apa yg doc ckp.. kalau ikutkan tarikh period aku, my EDD pd 12/4/10 ttp scan semlm EDD aku 5/4/10.. awal skit la, apa2pun aku tak kisah bila nk bersalin tp biar la bulan 4.. kalau bulan ni rs mcm cepat sgt.. huhuhuhu... wpn skg ni dh rs ngilu2 di bawah itew...

6 comments:

pn_fateen07 said...

waaaa... nak bersalin kat mana nanti...??? boleh datang melawat... sekejap je rasa nyer.. dah nak bersalin dah kan...?? jaga kesihatan k...

Emy said...

aku nk serah diri kt hospital serdang jek.. pengalaman pertama di sana, so kali kedua nie pn nk g sana gak.. harap2 semuanya OK ler nti..

nora said...

xsabarnyer nk tgk adik arie!!!

Y@ZeD@ said...

dis time serah diri ada sham la ehh tolong drive.. x mcm serah diri yg 1st arituhh drive sendirik! hehehe

wahhh jap je kann adik arie nak siap! hehehehe

yatispeed said...

have a good delivery emy...

Emy said...

thx speed, doakan aku senang bersalin...