Thursday, April 15, 2010

puteri-puteri sedang beradu...

mlm td kedua2 puteri intan payung ni tdo depan tv.. dpt ler ibu n ayah menikmati ketenangan bersama2... bila tgk dua2 dh tdo mcm x percaya anak dh dua.. cepatnyer ms berlalu..

gaya seorang kakak tdo.. takkan lepas la puting dia nie..

kakak ada gaya gangster skit bila tdo.. ngn rambut serabai tak mau ikat.. sanggup berpeluh2... sila perhatikan kakak dh kidnap satu bantal adik..

adik pulaks ayu bagaikan puteri kayangan...

mcm puteri jepun pn ada kan? berselubung coz kesejukan..

gambar ayah ngn ibu tdo tak dapek la nk tepek kt sini.. heheheh.. kami malu!

hari ke 8 aku berpantang, dh mula rasa bohsan.. rasa nk jalan2 kuar g alamanda ke, subang parade ke, tak kisah ler... cepat ler 44 hari berlalu...


6 comments:

yatispeed said...

oklaa pantang taj
k gi shopping 45 hari...aku nih 7 bulan takleh kuar shopping....huwaaaaa....

Emy said...

ala speed ko kan puas shopping, tp kalau org mcm ko, tak dpt berjalan shopping online pn jadik kan??? jonet kan?

nora said...

da jadi kakak pn isap puting lg.. ish..ish..ish..waa, elephant pn kakak masih xnk lepaskn lg

adinyer ttp sopan jer..

k.emy, kalo nora seminggu x kuar pn da rase busan sgt.. hikhikhik

Emy said...

nora, prinsip kakak "ada aku kesah??" dia pedulik apa adik dia takde puting n elephant...

gee ryder said...

apehal adik smpai tutup mata tu?

arie tido cam org pntang besunat hahaha

Emy said...

gee - adik tdo dlm kesejukan.. aku balut ler badan dia.. kakak kalau tdo kaki naik ke muka ibunya.. kemain lg lasaknya..